Šta je novo?

Odrzavanje softvera,OS...kako?

bukva

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
304
Nisam nasao nista slicno u searchu pa da vas pitam.....
Naisao sam na program System Mechanic 4.0 koji radi razen stvarcice kao sto su brisanje historija ,sredjivanje registra ,itd....
Pa me interesuje posto nemam pojma o tako nekim stvarima...koliko je sve to korisno(ili je to kao ono 300 posto ubrzajte vas komp:party: ) i kako najbolje odrzavati sistema da radi sto bolje?.......
Koje bi programe preporucili?.........
ili jos neki koristan savet da sve radi kako bi trebalo.......
pozdrav...

Takvi programi se uglavnom svode na dzaranje po registry-u sto definitivno nije pametno. Za izbegavati...

Na to ubrazanje od 300% zaboravi odmah..
Koristim System Mechanic 3.8c jer ima dobru opciju za eliminisanje duplih i nekorisnih (nepotrebnih) fajlova sredjivanja "polomnjenih" precica i tako.. generalno sam zadovoljan e sada kao sto ti omnik kaze nije pozeljno da koristis onu opciju za ciscenje registra jer moze (ne kazem da ce uvek) ******* nesto vazno...

Samo da napomenem da je cak pozeljno s vremena na vreme pocistiti registry. Uradis to jednom u dve nedelje i window$ ce prestati da brljavi, ubrzanje sistema je ocigledno...

Registry medic 2.95
TweakNow Power Pack 2004

i nece ti trebati nista vise a i oba programa su pravljena za sve nivoe korisnika.

Taj system mechanic 4.0 zna da obriše i validne ključeve iz registrija. Meni je obrisao Incredimail ali pošto automatski pravi back up nije teško povratiti. Najnovija verzija ima integrisan antivirusni program i teška je više od 30 MB. Zanimljivo je da sam defragmentacijom RAM-a uspeo da oslobodim 448 MB od ukupno 512MB. Nije to loš program definitivno. Zanima me ova nova verzija. Ako neko ima neka napiše koju.

Nazad
Vrh Dno