Šta je novo?

odradio povezivanje i nista!?!?!?

wolfonix

Slavan
Učlanjen(a)
12.12.2007
Poena
309
Odradio povezivanje...ali nema zvuka......

DJ Oprema ---------> PC -------------> Samsung 5.1 system

evo kako sam odradio iz master mixete sam poslao na ulaz u komp, a komp je povezan preko sp/dif-a(optickim) sa 5.1 system-om.....nema zvuka na 5.1

ukljucim soft za snimanje mix-a izbacuje mi peak-ove i mogu da ga snimim, ali ne mogu nikako da ga cujem na 5.1 ozvucenju.....jel to izvodljivo ili ja samo gubim vreme na ovom.....

hwala unapred

Jeste izvodljivo samo moras lepo sve da podesis. Pogledaj podesavanja, za sad amogu toliko da ti kazem, nisi nista konkretno naveo.

ae malo da objasnim sta imam...mixeta manje vise nije vazna, ali da je spomenem...rec je o Numark DXM06, zatim maticna plocha je Gigabyte GA-EP45-DQ6 i na njoj integrisana muzicka Realtek High Definition Audio koja podrzava :

# 2/4/5.1/7.1-channel
# Support for Dolby Home Theater
# Support for S/PDIF In/Out
# Support for CD In

i zatim 5.1 sistem je Samsung HT-X250. Vise o Samsung-u na
Kod:
http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/spec.do?group=homeentertainment&type=homecinema&subtype=homecinema&model_cd=HT-X250R/XEU&fullspec=F

da napomen :
kad pustim bilo neki film ili neku pesmu sa kompa na 5.1 sistem ide bez problema zvuk, ali ovako preko line-in, pa na sistem nikako nece. Line in kako za slusanje i za snimanje se su aktivni u volume control-u

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno