Šta je novo?

Održavanje biljaka zimi

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,175
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zdravo drugari, zanima me kako vi održavate biljke zimi. Ja nemam neke uslove. Imam podrum koji nema dovoljno svetla, ali je zato topao. Kupio sam dve GU 27 sijalice i jednu UV reflektorku. Za probu. UV reflektorka se mnogo greje pa sam je napasovao na telo 775 kulera za procesor. Koliko je ovo dobro nisam siguran, ali je bolje mislim od mraka.

0.jpg04.jpg05.jpg03.jpg01.jpg01a.jpg

Nema terase, pa još i zastakljene?

Pripazi da nemaš neko prozorče gde se spolja može videti to svetlo. Poseta policije ti ne gine. :p :D

Šalu na stranu, na selu odradim jesenje prskanje bakrom, ubacim malo npk djubriva i ubacim ih pre u podrum, a sad u pomocnu prostoriju i tako prezive do proleca. Najvaznije je da se ne smrznu. Ako ne stignem jesenje prskanje onda na prolece.

A to što je mračna prostorija im ne smeta, ne obezbeđuješ dodatno veštačko osvetljenje?

Ima neko malo prozorce za ventilaciju, bez vestackog osvetljenja. Nije da im ne smeta bez svetla ali prezive (kaktusi, lijanderi, muskatla i slucno)

Postoje vrata i prozor 50x50 ali imaju armirano staklo, koje baš i nepopušta toliko svetlost. Sa ovim sam samo hteo malo da dopunim.

Nazad
Vrh Dno