Šta je novo?

Odose mi igre

neo geo

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
695
Veceras sam skidao neke bot-ove za cs1.5 a posle sam instalirao cs source
nista drugo bitnije nisam radio, odnosno nista specijalno sa kompom

Nekim cudom su mi maltene sve instalirane igre otisle (inace, nisu bile instalirane na c:\prog files, vec na d:\games) kao da je nesto islo i sistemski mi deinstaliralo igre, ostao je samo poneki folder..

Ostali samo shortcut-ovi...bash spooky, sta je to moglo da se desi?

Da nisi brisao Sierra utilities koji ide uz Half-Life?

JESAM !!!... zaboravih to reci, deinstalirao sam ponesto, pa i to ... mnogo ti hvala, vec sam pomislio da su me zaposele mracne sile..

Zasto se to tako ponasa? Pretpostavljam da moram sve iznova da instaliram?

Pa bug neki, zamisli moje odusevljenje pre par godina kad mi je tako obrisao 5-6 igara sa sve save-ovima :S:

Meni je preziveo samo outrun2006 i trackmania nations ...obrisao je inace od ostalih igara vrlo pedantno gde god je sta bilo .

U svakom slucaju, mnogo si mi pomogao, meni je najzalije toca2 i toca3 karijere kojih vise nema

neo geo je napisao(la):
Meni je preziveo samo outrun2006 i trackmania nations ...obrisao je inace od ostalih igara vrlo pedantno gde god je sta bilo .

U svakom slucaju, mnogo si mi pomogao, meni je najzalije toca2 i toca3 karijere kojih vise nema
ako nista nisi snimao na d particiju posle brisanja pokusaj sa easy recovery pro ili file scavenger programom da vratis save

Nazad
Vrh Dno