Šta je novo?

Odlican test ali na nemackom i 9600:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
http://www.computerbase.de/article.php?id=166

ima 8 kartica i bas je dobar test...

i 9600...

http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/oc_r9600_pro.shtml

ovaj 9600 je definitivno korak u nazad(u odnosu na 9500pro) jer neke od testova ne moze ni da odradi...E stvarno pocinju da lice na nV (gf4mx--gf3)

Samo jedna slika, za pocetak...

meni je bilo cudno sto dosta ljudi hvali tog 9600pro a 9500pro ima 4 pajplajna vise... to je 4 texture vise po prolazu, zar ne?

broz, moramo gledati to sa druge strane... 130e za 9600, a 9500 kosta nekih 160e, slicna razlika je i izmedju pro varijanti... molim te ispravi me ako gresim

Zivi bili pa videli. Za sada necu i necemo da ih guramo u cenovne klase jer to nije ni ATi uradio, zvanicno...
Mislim da je 9500pro cudo od karte i da za cenu nema konkurenciju.
Mozda je ATi video da je prejak, ko zna....

Broz je napisao(la):
Zivi bili pa videli. Za sada necu i necemo da ih guramo u cenovne klase jer to nije ni ATi uradio, zvanicno...
Mislim da je 9500pro cudo od karte i da za cenu nema konkurenciju.
Mozda je ATi video da je prejak, ko zna....
Tacno R9500Pro nema konkurenciju! Zasto bi onda uopste postojao? Pogotovo ako njegov proizvodjac (da ne kazem dizajner) mnogo vise moze da zaradi na 9600 Pro kog bez problema moze pozicionirati na trzistu tako da i dalje bude bolji od glavnog konkurenta (FX5600U).
R9500Pro je posluzio svrsi: Pokazo je ljudima da ATi moze da napravi konkurentski cip u MidRange klasi i mnogo dobra doneo svojoj kompaniji u sezoni Bozicnih praznika (mnogo loseg je done nVidiji koja je mislila da mirnije prezimi proslu zimu sa 4200 i 4800SE).
U svakom slucaju ko se dokopao R9500 Pro blago njemu (jos je blaze onima koji su modovali svoje ne pro 9500-tke) Za sve ostale poruka: 'vatajte poslednje 9500 ili "Medionove" 9600TX i...
...Veliki pozdrav za kolegu i druga Broza :mig: :wave;
Nedjo

Nazad
Vrh Dno