Šta je novo?

Odlični wallpaperi

zeleni_zub

Super Operater
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2002
Poena
650
Ti wallpaper-i jesu visoke rezolucije, ali za visoki kvalitet mora da se plati na tom sajtu. Inače VladStudio je jedan od lošijih "proizvođača" wallpaper-a... ,)

Meni se prilično dopada rad Ultraman-a.
Pogledati ovde: http://www.ultradesks.com, sekcija wallpapers.

Namerno nisam dao direktan link do wallpaper-a, zato što je i sajt odličan. ,)

Poslednja izmena:
Ronnie Coleman je napisao(la):
...Inače VladStudio je jedan od lošijih "proizvođača" wallpaper-a... ,)

Koji su bolji? :d

Edit: vidim da si se editovao dok sam ja pisao post (spamovao) :d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
...ako platis :)

Iskreno meni su ti wallpaper-i bezveze. Ja volim minimalizam i vrhunski grafički kvalitet. Pogledaj moj desktop u potpisu i videćeš na šta mislim... :)

Znam za site, i skidam kapu Vlad-u za njegove crteze, meni se jaako svidjaju.
To sto za slike visoke rezolucije treba platiti i nije neki problem jer i ove low-res slike sasvim OK izgledaju.
Ni ultradesks nije los ali je daleko od Vlad-a po mom ukusu.

Ja volim samo wallpapere gde je priroda slikana digitalnim aparatom. Verovali ili ne nigde na internetu ne mogu da se nadju slike dovoljnog kvaliteta. Sve su tipa 1024x768 od par stotina KB, meni treba 1600x1200 ili vise, od par megabajta, da ne postoje artifakti od kompresije, jos bolje ako je tiff.

Geek_master je napisao(la):
Ja volim samo wallpapere gde je priroda slikana digitalnim aparatom. Verovali ili ne nigde na internetu ne mogu da se nadju slike dovoljnog kvaliteta. Sve su tipa 1024x768 od par stotina KB, meni treba 1600x1200 ili vise, od par megabajta, da ne postoje artifakti od kompresije, jos bolje ako je tiff.
www.interfacelift.com ;)

Dobar je ovaj interface lift

Matthias je napisao(la):
i kada odes na http://interfacelift.com/wallpaper/ ...kad ono prvi wallpaper....od vladstudio-a :)

,)

Ja sam u svakom slučaju oduševljen. Stavio sam njihove wallpapere na komp. kod kuće, na poslu i na telefon. :)

Mislim mogu da se nekome sviđaju ili ne sviđaju, ali mora da se prizna da su veoma originalni.

Hm, nisu loshi, al' meni i dalje zastaje dah samo prema Digital Blasphemy radovima... :)

3MaJ je napisao(la):

ovo je stvarno extra sajt za pozadine, teme i ostale stvari....dosta sam pozadina koristio bas sa ovog sajta.....ali od kad sam intalirao visu inspira (samo temu) korisim onu sliku trave....mnogo mi je gotivna......

Vrh Dno