Šta je novo?

Odlepio mi XP i IE :)

nIce Cream

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
650
Surfujem, sve ok... tu i tamo koji klik... Kad odjednom samo mi taskbar (zakljucan) skoci do pola, i pocne da se otvara gomila IE prozora... 😱 Krenem da ih zatvaram... kad ono, kako jedan zatvorim, otvori se novi... 😱

Ima cetiri dana kako se to desava... Sta da se radi?? Da li neko ima slican fenomen 😀 ??

dogodilo mi se to jednom. mislim da postoji limit na nekih 80 prozora koej IE moze da otvori u jednom trenutku. resenje sam nasao tako sto sam drzao alt+f4 dok se sve nije pogasilo

Ako smem na pitam na kom si sajtu bio kad ti se ovo desilo?
Ako si trazio neki crack onda i nije cudo jer se to redovno desava kad odem na astalavistu pa dalje sa nje.

ZoNi je napisao(la):
...

hmmm... ja sam stalno na Astalavisti, pa mi se to nikada ne desava... a, da... ja koristim MyIE2 😀

Ne brini sredice hakeri taj svoj propust uskoro.

ZoNi je napisao(la):
Predji na MyIE2 (link: vidi moj potpis!)

Pa koristim myIE2... 😀

Za Zileta: Drzao sam alt+f4 ali je i pored toga nastavio da otvara nove prozore... 😱

a-ha... pa, da onda to nije povezano za OE/Outlookom... vidim da ti je bio otvoren... mozda ti je neko poslao neki takav "saljivi" e-mail???

a mozda bi mogao da stavis i neki firewall... jesi li proverio da nemas neki spyware? (proveri sa SpyBot Search & Destroy - mnogo je bolji cak i od AdAware Plus/Pro!!!)

nIce Cream je napisao(la):
Surfujem, sve ok... tu i tamo koji klik... Kad odjednom samo mi taskbar (zakljucan) skoci do pola, i pocne da se otvara gomila IE prozora... 😱 Krenem da ih zatvaram... kad ono, kako jedan zatvorim, otvori se novi... 😱

Ima cetiri dana kako se to desava... Sta da se radi?? Da li neko ima slican fenomen 😀 ??
najverovatnije je neki spyware tako da ti predlazem da proveris sta si sve instalirao u poslednjih nekoliko dana i pronadjes krivca.... ukoliko se ponovo desi ti otvori task manager (alt+ctrl+del) i ubij proces iexplore.exe...

ZoNi je napisao(la):
Predji na MyIE2 (link: vidi moj potpis!)
stvarno ne znam sto se toliko lozite na MyIE.... ja godinama unazad koristim IE i nikad nisam imao problema sa njim... znam da je supljikast, ali taj problem moze da resi vatrozid, ali opet, mislim da mi neki spec nivo bezbednosti na kucnoj masini i ne treba....

ZoNi je napisao(la):
pa, kustera, MyIE2 ne povecava mnogo (ili uopste) bezbednost IEa - on samo dodaje sve one sitnice koje IEu nedostaju, a koje MNOGO znace! probaj nekoliko dana, pa onda reci sta mislis!
ajde kazi sta....

Ja koristim MyIE2 i javlja mi se isti problem, ali nisam skontao sta ga uzrokuje... Cini mi se kao kada nekontrolisano kliknem par puta, ali nisam siguran... Jedino sto pomaze je da iskljucim MyIE pa onda te IE prozore i da opet startujem MyIE...

kustera je napisao(la):
ajde kazi sta....
tabovi (kao kod Opere), pluginovi (od kojih su neki stvarno super), skinovi, URL Alias, URL Key, ugradjen Google search (naravno, mozes da zamenis search engine), klik srednjim tasterom na link otvara ga u novom prozozru, grupe, skinovi... i jos mnogo toga...

skini ga, pa vidi sam... mali je (oko 650kB) i besplatan, pa nije problem skinuti ga i isprobati!

http://myie2.zoniweb.cjb.net
http://www.myie2.com

Nazad
Vrh Dno