Šta je novo?

Odjednom nece da reze BR...

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Ne znam shta se desilo, ali pre par dana sam normalno narezao Bluray disk a sada jednostavno nece. U svim programima ukljuchucuci i disk utility ili iz samog Findera prijavljuje da nema dovoljno mesta na disku, a pokushavam da narezem 17GB video na 25GB Verbatim mediju.

Ne mogu sad da se setim gde se moze detaljnije videti kapacitet diska, ali mi u Get info prijavljuje "zero capacity". Probao sam da prochitam neke Bluray diskove i to radi normalno, ne mogu da verujem da je rezach prso, pa nema ni mesec dana :) Inache sam probao 5-6 praznih medija i sa svima je ista stvar. Da mozda neshto ne propushtam ili je rezach stvarno odapeo tako brzo :)

Ne znam shta se desilo, ali pre par dana sam normalno narezao Bluray disk a sada jednostavno nece. U svim programima ukljuchucuci i disk utility ili iz samog Findera prijavljuje da nema dovoljno mesta na disku, a pokushavam da narezem 17GB video na 25GB Verbatim mediju.

Ne mogu sad da se setim gde se moze detaljnije videti kapacitet diska, ali mi u Get info prijavljuje "zero capacity". Probao sam da prochitam neke Bluray diskove i to radi normalno, ne mogu da verujem da je rezach prso, pa nema ni mesec dana :) Inache sam probao 5-6 praznih medija i sa svima je ista stvar. Da mozda neshto ne propushtam ili je rezach stvarno odapeo tako brzo :)

Probaj ga na nekoj win masini ako mozes.

Evo narezao na XPu normalno, na istoj mashini. Mislio sam da nije problem mozda sa sata portom pohto znam da neki nece da rade sa optichkim uredjajima, promenio sam i to ali ista stvar, prijavljuje zero capacity...

Imam time machine backup ovog sistema pa jedino da ga vratim nedelju dana nazad da probam, ako nemash neku drugu ideju :)

Pa to mora tako na Macu.
:)

I posle kazu "bolji MacOS od XP-a"...
:d

Ovo nije Mac vec sklepani Pc hardver, prc prc prc, trica:)

Za mac pro se zato i skuplja:)

Mozda si u medjuvremenu instalirao neki OSX update?

Sad se vise ne secam, mislim da je poslednji update bio iTunes a to teshko moze da ima neke veze. Probacu Time Machine...

Sad se vise ne secam, mislim da je poslednji update bio iTunes a to teshko moze da ima neke veze. Probacu Time Machine...

Vrci se nazad u vreme vremenskom makinom, jedini nacin, ne pada mi nista drugo na pamet. :)

Bar sam saznao da Time Machine ne radi na hackintoshu :)

Ako to uradim iz samog sistema, za gomilu fajlova mi kaze da vec takvi postoje, shto je i logichno a onda ipak na pola stane i kaze da ne moze da prebaci neke fajlove. Kada sam to uradio preko instalacionog diska, SL vishe nije radio, izgledalo je kao da puca sleepenabler ali i kad sam ga sklonio ista stvar :)

Ostaje mi sveza instalacija :)

Vrh Dno