Šta je novo?

Odgovarajuci Zvuchni Sistem

ehhmm....morao bih nesto da iskomentarisem.Bas sam sada razgledao starije postove i provalio da ima dosta stvari da se nauci.Izvinjavam se ljudima koji pisu po deseti put istu stvar zbog mene.Procitao sam i da je slusan i dosta hvaljen Altec 641.Posto je moja solucija trenutno Altec 621 (ili Klipsch promedia 2.1 koji jos uvek ne mogu naci kod nas),da li bi neko mogao da mi kaze iz iskustva koja je razlika 641 vs 621(sem toga da je jedan sa 4 a drugi sa 2 satelita:)?
hvala........

Sta ste zapenili za kucne sisteme od 500-600 eu ?!?!?!?!

Kod druga sam cuo BOSS 5.1 od 300 eu i losije je nego moj kucni sistem koji sam platio 210.

Konkretno, Imam Pioneer SA-710 (2x70W) pojacalo, '91. god, placeno 60eu i Kenwood ne znam koji model, 2x150W (RootMeanSquare), dvosistemci (visokotonac i bass 6" napred, 8" bass sastrane)

Nije surround, ali filmovi i muzika rasturaju! (i glasnost i kvalitet..

I, da oklopljeni su zvucnici... 2cm drveta :) ko je jos lud da drzi zvucnike od 60W po kanalu pored monitora???/ Pa to bi ti pokvarilo frizuru !!

Ljudi onog dana kad se racunar umesao u MUZIKU i film nestao je svaki kvalitet.Te boranije koje spominjete to je u klasi obicnog veceg kasetofona i onaj koji to slusa sebe nikako nemoze nazvati audiofilom a ta <LIVE>kartica je SR. obicno i ja kad bi spao na to presto bi da slusam muziku a ti poslusaj jedan sistem stereo <hi-fi> a o 5.1 dobrom sistemu necu ni da pricam taj trese gace. naravoucenije ko nezna netreba da lupa.ako imas para kupi audio muzicke uredjaje a ako ne kupi kesu od zvuka ali da se zna da je to zbog PARA a ne zato sto je dobro. Procitaj neki broj HI-FI CHOISa ili audia a ne nas GAMER POZDRAV

Space je napisao(la):
Ljudi onog dana kad se racunar umesao u MUZIKU i film nestao je svaki kvalitet.Te boranije koje spominjete to je u klasi obicnog veceg kasetofona i onaj koji to slusa sebe nikako nemoze nazvati audiofilom a ta <LIVE>kartica je SR. obicno i ja kad bi spao na to presto bi da slusam muziku a ti poslusaj jedan sistem stereo <hi-fi> a o 5.1 dobrom sistemu necu ni da pricam taj trese gace. naravoucenije ko nezna netreba da lupa.ako imas para kupi audio muzicke uredjaje a ako ne kupi kesu od zvuka ali da se zna da je to zbog PARA a ne zato sto je dobro. Procitaj neki broj HI-FI CHOISa ili audia a ne nas GAMER POZDRAV

Ma daj bre ne preteruj.....da se ne zoves mozda Kornelije?A prezivas Kovac!Pa to o cemu ti pricas,toj pravoj muzici...pa to kosta 3000
Drugo ja ne kupujem kucu pa da sad pocnem da citam sve casopise vezane za arhitekturu i gradjevinu...Ja nisam audiofil!
je*iga sad ispade da neki autofan ne sme da vozi nista gore od lamborghinija?!
Ako klipsch pravi muziku za PC onda to mora biti kvalitet...pa ne prave oni neke posebne shit zvucnike samo za PC!!!
I nisam se primio zbog Gamer-a jer su testovi u nasim novinama neozbiljni.Idi na neki sajt pa vidi test Klipsch promedia

PINHEAD je napisao(la):
Ako klipsch pravi muziku za PC onda to mora biti kvalitet...pa ne prave oni neke posebne shit zvucnike samo za PC!!!
I nisam se primio zbog Gamer-a jer su testovi u nasim novinama neozbiljni.Idi na neki sajt pa vidi test Klipsch promedia

Ne mora da znaci da je kvalitet, nego da se na tome sada zaradjuju najvece pare. :D
Jedino sto Klipsh za istu kolicinu para uradi zvucnike koji su medju najboljima.
Naucite vec jednom. Ne postoje super zvucnici za male pare, jer da postoje, svi bi samo to pravili.

Space je napisao(la):

Tako je.. Te plasticne igracke (mislim pc zvucnici) koliko znam nisu ni namenjene za muziku nego da se iz njih dobro cuje zvuk kakav je napr. pucanj iz pushke, grmljavina, kada ti se u igri neko shunja zguza itd..Glupo ih je porediti sa bilo kakvim hi-fi zvucnicima, cak i japanskim.

E baksuza........kad se konacno covek odluci da kupi nesto onda toga nema nigde u gradu.Da li bi bilo ljubaznih da sa mnom podele informaciju o tome da li se negde u beogradu moze naci Altec Lansing 621?U pc centru ga nema,tako da je mala verovatnoca da ima igde drugde ali ajde.........

brankoX je napisao(la):
Glupo ih je porediti sa bilo kakvim hi-fi zvucnicima, cak i japanskim.

a oni ne znaju da naprave dobre zvucnike?!?

aha je napisao(la):
a oni ne znaju da naprave dobre zvucnike?!?

Pa, znaju ponesto da naprave. Ja ne volim to sa hi-fi da delim po nacijama, ali rezultati su takvi da su dobro radili pojacala i digitalnu tehniku, ali je chinjenica da stvarno nemaju nikakvu tradiciju izrade dobrih zvucnika.
Primer za dobre uredjaje je japanska firma Accuphase (pojacala i CD playeri)

Pogledaj Altec 321.
Nije preterano jak,ali je zvuk odlican.

Nije ni skup.

2100 i 4100 altece zaobidji.

641 pored toga stoje 4.1 ima i mnogo jaci woofer od 621.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno