Šta je novo?

ode na dobos

duksa88

Čuven
Učlanjen(a)
02.01.2002
Poena
650
Skoro sam sa kolegom osnovao firmu "XXXXXXXX centar" .
Smislimo mi pametnu ideju da posaljemo mail na stotinak adresa firmi koje se bave racunarima da kazemo star adimo i cime se bavimo.
E sad to nije bio toliki problem.
Poche telefon da zvoni ljudi nam pominju familiju i govore da sam im poslao po 150 poruka.
Ja brzo zovem sezam kazem o cemu se radi oni od mene traze da ja jednog srecnika koji ima 150 pogodak zamolim da njima posalje jedan mail.
Okrenem ja prvog a isti udari po majcinoj strani, drugi je poceo po strichevima.
Sta da radim?

Iskoristire naglo stecenu popularnost. Ne postoji los publicitet.

ma otvori sad neki od slobodnih naloga tipa yahoo, gmail ili sl. i na iste te adrese posaljes pismo sa izvinjenjem "svim onima koji su imali probleme" a narvno napljujes provajdera koji ti je to ****** i napravio (ovo samo u kulturnom i dzentlmenskom obliku)
i imaces dupli publicitet za iste pare ;)

duksa88 je napisao(la):
Skoro sam sa kolegom osnovao firmu "XXXXXXXX centar" .
Smislimo mi pametnu ideju da posaljemo mail na stotinak adresa firmi koje se bave racunarima da kazemo star adimo i cime se bavimo.
E sad to nije bio toliki problem.
Poche telefon da zvoni ljudi nam pominju familiju i govore da sam im poslao po 150 poruka.
Ja brzo zovem sezam kazem o cemu se radi oni od mene traze da ja jednog srecnika koji ima 150 pogodak zamolim da njima posalje jedan mail.
Okrenem ja prvog a isti udari po majcinoj strani, drugi je poceo po strichevima.
Sta da radim?

Pazi pravo da ti kazem da meni stigne 150 mailova i ja "i po babu i po stricevima" nista promeni ime firme promeni mail pa sve ispocetka popravke ovde nema.... (jer ne mozes da flesujes bios ljudima bar ne jos uvek) :p :D

ide sa EUNETA ko je ovo molim vas
213.240.15.91
Sad je iskljuchen ako ima neko samo da mi kaze koje.
Nikola

Mislim da ima smisla ako je u pitanju Sezam - http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=57115
Izvinjavanje tesko da ce upaliti zato sto ce 90% ljudi koji su vec dobili mail od vas odmah izbrisati poruku a oni koji ga i procitaju reci ce "Yeah, right!"
U principu, posto ste ionako poceli lose - iskreno i taj jedan mail je spam, mozete samo da se pokrijete usima i cutite, dobro je sto se niko nije setio da vas prijavi.

Može da se dogodi da im pošalješ i po 150 poruka izvinjenja ;) Onda će tek da te spominju :D

Nazad
Vrh Dno