Šta je novo?

Oddbox, najzad za PC...

Malo sam probao od sva cetiri dela i mislim da je bas zanimljiva igra,samo ne znam dali ima opcija da se igra u vecoj rezoluciji!U opcijama nemogu da nadjem,ali mislim da sada igram u 800x600!

Malo sam probao od sva cetiri dela i mislim da je bas zanimljiva igra,samo ne znam dali ima opcija da se igra u vecoj rezoluciji!U opcijama nemogu da nadjem,ali mislim da sada igram u 800x600!

Upravo sam i ja instalirao i proverio, rezolucija je 640x480.. Ne znam stvarno kako i da li moze da se poveca rezolucija, trenutno je katastrofa.

Upravo sam i ja instalirao i proverio, rezolucija je 640x480.. Ne znam stvarno kako i da li moze da se poveca rezolucija, trenutno je katastrofa.

Munchs Oddysee non stop izbacuje na desktop,posle 30 sekundi igranja!Valjda ce izaci neki patch da igramo ko svet!:)

Nisam jos stigao to da pogledam, ali ako su samo prebacili original na PC sto je moguce, onda verovatno necete moci da podignete rezoluciju na vise od 640x480 zato sto je originalna igra i bila u toj rezoluciji. Ipak je to bilo radjeno namenski za TV...

@bro82: Ma svaka ima neki bug, kratko sam probao ali sva se bar jednom zaglavila u w7 64, ovo je ne igrivo.

@Vlada>>>: Izgleda da su samo prebacili original na PC, nema menjanja rezolucije.

Sta li ovde zauzima preko 6Gb da mi je da znam :D

Malo sam razocaran.
Mislio sam da ce to biti neka vrsta upeglane i doterane stare verzije (HD rezolucija) a ono 4x stara igra. Jedini plus je sto se stare verzije verovatno ne mogu pokrenuti na Sedmici.

Munch oddysee izbacuje kod dolaska kod kapije.

nano.tube thx.. Ali ovo vazi samo za oddworld strangers wrath, a ona pri paljenju pita i podesi rezuluciju, ona je OK dok, "Oddworld - Abes Exoddus" i "Oddworld - Abes Oddysee" su na rezoluciji 640 i nema leka..
Igru su prebacili sa originala, nisu nista "ispeglali" i sl.. grafika je identicna kao i '97. Dosta bagova ima, pozurili su sa releasom zbog praznika verovatno. Steta.

I kada se edituje Wrath, nemoguce je procitati opcije u meniju.
Kod Muncha nema audia u igri, vise mu dodje kao nemi film.
Kod Abe-a je samo prepakivanje igre sa cd-a na dvd.

Ocigledno je da su sve zbrzali pred praznike. Steta,
a mogao je da bude pravi set igara u pravo vreme.

Za ideju cista 10-ka, za realizaciju 5-ica.

Pa pošto ovo rade i za PS3 valjda će posle te verzije dati free grafički upgrade za odiseju i egzodus i za PC.

Work Do It! :d

I kada se edituje Wrath, nemoguce je procitati opcije u meniju.
Kod Muncha nema audia u igri, vise mu dodje kao nemi film.
Kod Abe-a je samo prepakivanje igre sa cd-a na dvd.

Ocigledno je da su sve zbrzali pred praznike. Steta,
a mogao je da bude pravi set igara u pravo vreme.

Za ideju cista 10-ka, za realizaciju 5-ica.

Borab ipak nisi zasluzio pivo :d

Izasao je patch koji resava izbacivanje iz igre kod kapije. Mislim da je izasao jos juce na Steam-u, ali je malopre "izlecen". :)

Aaaa koja nostalgija, ponovo obrcem Abe's Odysee.
Zaboravio sam koliko u stvari mrzim slepe miseve! :)

jel neko primetio da uopste nema muzike :S: ?
igram abe`s exodus i koliko se secam (a i po klipovima sa yt) u igri bi trebalo da ima muzike.

Abe's Odyssee HD remake u izradi! Radi ga tim koji stoji iza porta Oddworld igara za Oddbox paket, a trenutno rade na unapredjenju "Stranger's Wrath" za PS3.

“Abe HD is going into production. It’s basically Abe’s Oddysee being redone in a 3D physics engine as a 2D side-scrolling platformer. So the way Just Add Water wants to approach it, we thought was very smart; they are not trying to reinvent any wheels. It’s like, ‘Can we make that experience in a new engine, with new tech, in the old way?’”

Ceo clanak: http://apps.facebook.com/upitone/?controller=news&op=view-news&news_id=66682

Bas me zanima sta ce od ovoga ispasti :)

Nazad
Vrh Dno