Malo sam probao od sva cetiri dela i mislim da je bas zanimljiva igra,samo ne znam dali ima opcija da se igra u vecoj rezoluciji!U opcijama nemogu da nadjem,ali mislim da sada igram u 800x600!
Upravo sam i ja instalirao i proverio, rezolucija je 640x480.. Ne znam stvarno kako i da li moze da se poveca rezolucija, trenutno je katastrofa.
verovatno bi ukrao i komponente da moze, ali to ipak nije tako lako. igre su medjutim druga prica.
Upravo sam i ja instalirao i proverio, rezolucija je 640x480.. Ne znam stvarno kako i da li moze da se poveca rezolucija, trenutno je katastrofa.
Low Resolution = 800 x 600
Medium Resolution = 1024 x 768
High Resolution = 1280 x 960
Ultra Resolution = 1600 x 1200
width=xxxx
height=xxxx
fullscreen
resolution=custom
I kada se edituje Wrath, nemoguce je procitati opcije u meniju.
Kod Muncha nema audia u igri, vise mu dodje kao nemi film.
Kod Abe-a je samo prepakivanje igre sa cd-a na dvd.
Ocigledno je da su sve zbrzali pred praznike. Steta,
a mogao je da bude pravi set igara u pravo vreme.
Za ideju cista 10-ka, za realizaciju 5-ica.
Borab ipak nisi zasluzio pivo :d
“Abe HD is going into production. It’s basically Abe’s Oddysee being redone in a 3D physics engine as a 2D side-scrolling platformer. So the way Just Add Water wants to approach it, we thought was very smart; they are not trying to reinvent any wheels. It’s like, ‘Can we make that experience in a new engine, with new tech, in the old way?’”
Abe's Odyssee HD remake u izradi! Radi ga tim koji stoji iza porta Oddworld igara za Oddbox paket, a trenutno rade na unapredjenju "Stranger's Wrath" za PS3.
Ceo clanak: http://apps.facebook.com/upitone/?controller=news&op=view-news&news_id=66682
Bas me zanima sta ce od ovoga ispasti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari