Šta je novo?

Odbojka - dogovori

opusten

Čuven
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
620
Za pocetak da vidimo ima li interesenata.

Ima...samo, jel na pesku ili betonu?

Pa sad dok je leto, bolje pesak. Mislim ja sam za pesak, ali ako vecina oce da lomi kolena... moze.

Offtopic: "Football is a game played by 22 players in which Germany always wins."
Gari Lineker?

Nista... thread je otvoren, pa ako ljudi dobiju interesovanje nek se jave. Kad budemo imali minimum 6, dogovaramo se za termin.

ja sam za svaki sport, pa tako i odbojku. redovno igram na pesku, a skoro smo na vidikovcu napravili teren na parkingu, na betonu, i mogu vam reci da je ekstra igra. imamo dva klincca 89;o, koji skachu ko skakavci, i treniraju odbojku, dodje po koja devojka shto negde trenira, mi ostali smo uglavnom sportashi, i napravi se dnevno odlichan turnir.

pesak nije neophodan, chak shta vishe, igra je bolja na betonu, zbog smecheva, i brze kretnje, ume lopta da ne padne po 7-8 puta prebachaja, i to sve spashavamo odbijenu iz bloka.

shta god da se dogovorite - i'm in.

za pochetak bi zaista i mogli na adi, jer je tako najlakshe da se prvi put nadjemo, a odlichnih terena ima sa badzi strane , pred kraj, ne znam kako se zove kafic, ima 4 terena, i skoro uvek jedan teren moze da se rezervishe za termin koji odgovara.

Count me in :). Ja sam na adi redovno vikendom. Skupljamo se za 4v4 ili ako se nadje i 5v5 tako da samo kazete termin i docicu,samo da se ne prekolopi sa stalnom ekipom dobicu minus :p sto izostajem sa treninga. Slazem se za onaj kafic pred kraj sa one strane na kojoj je bangie u glavnom tamo i igramo. Varijanta pesak ili beton sve mi jedno, mada dok je leto vishe sam za varijantu peska. Teze je, a atraktivniji su potezi poshto moze da se bacaka po pesku (licno misljenje autora teksta). Eto toliko od mene.

p.s. Od 28-11 sam na moru pa me tad ne racunajte. *** tenis je tenis al more je more

s' postovanjem JA:smoke:

Jel primate i mene da igram bez obzira sto odbojku nisam igrao godinama (prosle godine malo, a pre toga pre jedno 7-8dina + nikada je nisam trenirao)? I ja sam za 3 na 3 na pesku (trenutno).

Evo u pola 6 nashi igraju finale svetske lige. Predlazhem da se svi zakucamo i gledamo taj mech. Moj skroman doprinos temi :krezavsmajli:

:D:d:D

Tek sad sam skontao. Gledao sam neki tenis na TV-u dok sam kuckao i ***-a. Evo ispravke. ***. odbojka je odbojka al more je more.

s' postovanjem :smoke:

Pa sta bi sad, ocemo da se organizujemo ili ne? Evo, vidim da se 6 ljudi javilo na thread, znaci ima nas dovoljno bar za 3-3. Predstojeci vikend?

Trebalo bi da sam slobodan ceo vikend, odredite kada i gde, i dolazim.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu, tek sledeci vikend :(

Mozda ove godine? Ima li zainteresovanih?

Nazad
Vrh Dno