Šta je novo?

Odbijena garancija MTS

Rajax

Cenjen
Učlanjen(a)
08.01.2011
Poena
170
Pre 2-3 meseca uzeo sam u MTS-u Nokiju 5 preko paketa kod njih.U petak mi je zarneo ekran na telefonu iz cista mira, telefon radi(zvoni)ali ekran crn.
Odneo sam telefon u MTS na reklamaciju i danas su mi poslali ovakvu poruku:
"Reklamacija na Vas mobilni uredjaj nije prihvacena. Pre dijagnostike upisana je poslednja verzija softwer-a i nesaobraznost nije uocena. Uredjaj mozete da preuzmete u nasoj poslovnici."

Jel moze neko da mi objasni sta oni pokusavaju da mi kazu i sta ja da radim sada?
HVALA

Poslednja izmena:
Ako sam dobro razumeo, jos uvek ga nisi preuzeo? Idi i na licu mesta proveri - mozda sad stvarno radi. Ako je i dalje crn ekran, ne izlazi iz poslovnice dok ponovo ne preuzmu telefon, i obavezno trazi da ti izdaju potvrdu sa datumom i pecatom kad si im ga dao na servis. Samo ostro i sa povisenim tonom ako prave problem, a siguran si da ga nisi ti ******.

Poslednja izmena od urednika:
Pa nisam mogao nikako da ga ***** jer samo ga koristim za pozive,sms i viber nemam cak ni facebook na njemu jer mi je ta nokija pomocni telefon.

Poslednja izmena od urednika:
Telefon je softverski pobrljavio, i oni su mu ponovo uflesovali ROM. Naravno da to nisu uradili pre dijagnostike, vec su probali da li ce to da pomogne - i posto jeste, onda se prave ludi kao da problema nije ni bilo.

Pa ne misli niko da si ga ****** tako što si instalirao Facebook na njega. Mislio je da ti nije slučajno pao, nakvasio se ili tako nešto

Tesko je poverovati da savestan serviser ne bi primetio da ekran ne radi. Moras otici i videti na licu mesta sta se desava, tj. da li je greska u obavestavanju, da li te namerno zezaju ili telefon stvarno radi...

Oticicu sutra ujutru mozda je Jericho upravu,flesovali telefon i vratili u prvobitno stanje pa nema potrebe da menjaju ili popravljaju telefon!
Mada trazicu da mi napisu neku potvrdu da sam telefon donosio kod njih na reklamaciju jer ako se ponovi taj problem mogu da mi napakuju da sam ja otvarao telefon itd...ko zna sta mogu da smisle.

Poslednja izmena:
Ja bih rekao iz njihovog odgovora da tvoj telefon sada radi...E sada da li je sam proradio, ili su ga oni flesovanjem resili...to ne znam...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno