Šta je novo?

Odbijen patent za GPS lokator sa cijanidom

milanbb

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
02.11.2000
Poena
770
Prosto se covek pita kako nesto ovako genijalno nije dobilo odobrenje za masovnu produkciju:

U pitanju je GPS lokator koji bi se implantirao pod kozu 'sumnjive osobe', nista strasno osim sto pored GPS-a sadrzi i opcionu (sada mi je mnogo lakse) kapsulu cijanida koja se aktivira u slucaju da 'sumnjiva osoba pokusa da izbegne vlasti.

http://www.slashgear.com/remote-controlled-gps-cyanide-implant-patent-rejected-2244591/

Ne znam da li da to sto je 'pronalazac' Saudijac uzmem kao olaksavajucu ili otezavajucu okolnost :banana:

Uopšte me ne čudi:D
Ovo mu dođe kao "WedLock", budućnost postaje realnost:)
Kontam da to možda i ugrađuju nekima, iako je "izvan zakona".

Prison Break i serije sa slicnom tematikom bi trajale dosta krace :)

Nisu mogli da odobre patent na proizvod, ko zna možda je već u upotrebi nešto slično?

Mislim da bi to trebalo da se ugradi pedofilima!

I politicarima, pa da se odmah izvrsi probni rad :D

U zadnjih 10 minuta filma "Zeitgaist 1" bas se o tome govori.

but an optional capsule of cyanide that could be remotely administered.
Ha, ha, ha ... al´su ga sročili.
Kako li se administrira kapsula cijanida ?

Mada, ako prođe ovaj patent u Saudiskoj Arabiji - sve što trba Cia za rešenje terorizma je jedan dobar haker :-devil-:

Mislis za 'prosirenje naftnih resursa bez upotrebe politicko vojnih sredstava'?

Prosto se covek pita kako nesto ovako genijalno nije dobilo odobrenje za masovnu produkciju:

U pitanju je GPS lokator koji bi se implantirao pod kozu 'sumnjive osobe', nista strasno osim sto pored GPS-a sadrzi i opcionu (sada mi je mnogo lakse) kapsulu cijanida koja se aktivira u slucaju da 'sumnjiva osoba pokusa da izbegne vlasti.

http://www.slashgear.com/remote-controlled-gps-cyanide-implant-patent-rejected-2244591/

Ne znam da li da to sto je 'pronalazac' Saudijac uzmem kao olaksavajucu ili otezavajucu okolnost :banana:

Tebi bi ga trebalo prvom staviti :) kad je vec tako genijalno
:wave:

Mislis za 'prosirenje naftnih resursa bez upotrebe politicko vojnih sredstava'?

To, to ...

Nego muči me koji li tip veze koristi kapsula cijanida ?
Jel GPS dvosmeran ?
Što li mene ovo sve zanima ?

Ma ovo je sve bolesno. A i shta ce im cijanid ako vec imaju GPS lokator, pa mogu da poshalju krstareci projektil...

Znaš li ti koliko košta krstareća raketa? :D

Znaš li ti koliko košta krstareća raketa? :D

Drevil_million_dollars.jpg

One million dollars :D

Ne mora nesto da se patentira da bi se moglo napraviti i koristiti, sa ili bez znanja osobe na kojoj se koristi :trust:

Kakva čitulja? Umrli od svinskog gripa:D

U biti ljudske rase je rešavanje posledica, mi kao rasa ne mislimo na duge staze:D

Zato cemo jednog da se probudimo kao Will Smith i vidimo veliki crni oblak iznad... :)

Ne, videćete masu mojih avatara:D

Vrh Dno