Genghis Khan je napisao(la):E pazi samo da znash da je to i pitanje preze...Jer to vishe nema veze sa fonom kad mu ti prekinesh vezu...Znachi mreza mora da omoguci liku koji zove da njemu dalje zvoni...Tako da to ima veze i sa mrezom ali kao shto vidish to podrzava i 63 i 64 tako da nije ni bitno...A za 8210 pojma nemam...Interesuje i mene ako neko zna da li tu opciju ima i 6510 ???
luka.l je napisao(la):Da ne nazivaju Kradici to "poziv na cekanju?"
Genghis Khan je napisao(la):E ovako moze chovek da pritisne dugme i da slusha onog lika shto ga zove a da liku koji zove i dalje zvoni i da nishta sem zvona ne chuje
somi je napisao(la):Ne.Poziv na cekanju je nesto sasvim drugo.Koristi se (ako si aktivirao) u trenucima kada razgovaras sa nekim i tada te pozove drugi, njemu "ide" kontrola poziva kao da zvoni, a ti cujes u slusalici jedan beep koji te upozorava da te je pozvao jos neko.Nakon toga mozes razgovarati sa ovim ili onim dok onaj sa kojim ne razgovaras ostaje na cekanju.
sinke je napisao(la):A sta znace beepovi na svakih 10-15 sekundi dok pricas sa nekim ? jer to znak da baterija nestaje ili nesto drugo ? nemam telefon pa nisam saznao ali sam vec primetio to par puta kad pricam necijim telefonom.
sinke je napisao(la):A sta znace beepovi na svakih 10-15 sekundi dok pricas sa nekim ? jer to znak da baterija nestaje ili nesto drugo ? nemam telefon pa nisam saznao ali sam vec primetio to par puta kad pricam necijim telefonom.
ZoNi je napisao(la):ne znam za pomenutu Nokiju, ali evo kako to radi na Sonyju J70: kad ti zazvoni telefon, ti pritisnes srednji taster, i zvono se iskljuci - to znaci da ga telefon u tom trenutku samo potpuno utisa, a onaj ko te zove i dalje cuje da tel zvoni! SUper-Ultra korisno! Naravno, to nema *nikakve* veze sa mrezom!
byMaX je napisao(la):Dosta vise sa tim "Imam 6510", poludecu...!![]()
![]()
![]()
Elem, tu opciju ima 8250 i 8910 *nije provereno*, ali sam to licno video kada je covek uradio na 8250...
Khan , dobro si shvatio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari