Šta je novo?

Odakle moze trenutno da se posalje SMS?

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Dakle koji su trenutno upotrebljivi serveri za slanje sms-a na 063?

Fonetastic zeza, da odmah napomenem, ne mogu da se logujem na njega.

Pomagajte...

ima na..

www.everyday.com pri biranju jezika videces da postoje dve nemacke zastave, jedna je u stvari - Engleski,,,

direktan link: www.de-en.everyday.com brzi su (bar meni, mnogo brzi od Fonetasica) imas 10 poruka na dan i radi provereno po celom svetu (063 i 064 probao sa ortacima, a burazer mi je u Portugaliji +351 i stiglo mu je!! )

super je :) bar zasad....

Hvala lepo. Everyday mi radi kako treba, a ovaj coolsms nece nesto... No dobro, 10 komada dnevno mi itekako zavrsava posao.

Ja sam isto ispizdeo zbog Fonetastica,mene loguje,ali nece svejedno da salje..neshto server zeza,u prevodu mora da se keshira,ako hoces..tako da nije vise FREE..

Pokusaj na Hooya mislim da jos radi.

Inace ovaj Everyday odlichno shljaka.

Ma sms moze da se shalje sa gomile..ali jel ima neki sajt sa kojeg bih mogao da poshaljem RingTone!???

every day

Kako pisete broj za every day ??? recimo za neki 063 .. jel ide +38163 ili 0038163 ili samo 38163 ?? ili neki cetvrti nachin ...

Re: every day

swiper je napisao(la):
Kako pisete broj za every day ??? recimo za neki 063 .. jel ide +38163 ili 0038163 ili samo 38163 ?? ili neki cetvrti nachin ...

+38163...

Fonetastic

Fonetastic je OK, ali:
serveri umeju da budu jaako spori bar u vreme kada je vecina amera on-line (citaj oko 5 po podne i sl.)
druga stvar: vise ne podrzavaju slanje besplatni SMS, plati pa se klati!! :)

Na FoneTasticu imas da saljes operator logo, ringtone jos uvek za dz.

Everyday sasvim lepo radi , a onaj HooYoo jos nisam probao...

Re: Fonetastic

LuxoR je napisao(la):
Fonetastic je OK, ali:
serveri umeju da budu jaako spori bar u vreme kada je vecina amera on-line (citaj oko 5 po podne i sl.)
druga stvar: vise ne podrzavaju slanje besplatni SMS, plati pa se klati!! :)

Na FoneTasticu imas da saljes operator logo, ringtone jos uvek za dz.

Everyday sasvim lepo radi , a onaj HooYoo jos nisam probao...

Sa fonetastica mozesh da shaljesh ringtones dok josh uvek imash kredita za njih..a posle ne mozesh vishe da ih dobijesh:(( i to je bezveze..
hooya radi super
orangeworld.ch takodje
everyday takodje..
ali nigde ne podrzavaju slanje ringotones-a!! :((

JOBAHE, pogledaj malo bolje naslovnu Everyday-ja... Od ponedeljka bi trebalo da radi OK.
Inace to je najbolji servis koji sam ja do sada koristio.

Vrh Dno