Šta je novo?

OCZ Vertex2 SSD na AMD maticnim plocama

matrixxsu

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2008
Poena
410
kao sto sam naslov kaze zanima me kako rade ssd diskovi(u ovom slucaju Ocz Vertex2 SSD)na AMD maticnim plocama jer se tu spominju neki intel driver-i za cipset posle instalacije windows-a...nasao sam ovaj disk dosta povoljno(za 135e) pa bi drugaru ubacio na asus m4a89gtd pro/usb3 ako to radi kako pise u opisu proizvoda

Mislim da ti ostaje samo da kupiš disk i sam probaš.

to bas i nije neko resenje ako ne bude radio kako treba ili ako je dosta sporiji(na amd-u) od deklarisane brzine...

mozda zbog onih intel drivera(za cipset) koji se moraju posle os-a instalirati i posle jos neki intel driver za nemam pojma sta...

Nista se ne mora instalirati i sve lepo radi!

mora da nesto ima jer na drugim temama se savetuje posla os-a neki driveri od intela da bi to radilo kako valja...primer je onaj decko kojem radi dosta sporije ssd nego sto bi trebalo i koji mozda jos nije resio taj problem

ako mislis na intel-ov rapid storage driver, ne moras se s tim opterecivat, jer je sporiji disk s njim nego samo u ahci modu

trebalo bi, al mozes provjerit radi li sa crystal disk info-om

hvala,odluka je pala tako da sutra narucujem jer za te pare za koje sam nasao nema sigurno bolje

Nazad
Vrh Dno