Šta je novo?

OCZ Vendetta 2 kompatibilnost

mindless

Slavan
Učlanjen(a)
07.03.2009
Poena
304
da li Vendetta 2 staje na maximus 2 formulu bez problema i da li prelazi preko RAM slotova ?
koristim memoriju koja ima dosta visoke hladnjake

To zavisi kako je okrenut cooler ako je okrenut da vent bude sa strane gde je memorija moze da zasmeta ali ti ga okrenes kontra i problem resen.

stalo je bez problema ;)

Jel probao neko da montira na P35-DQ6?

Ma moze na svaku plocu nije toliko veliki cooler bolje gledaj dimenzije kucista.

Kuciste mi je toliko da moze jos jedna ploca da stane :d

Kolika je minimalna sirina kucishta da bi stala Vandetta 2?
Meni je kucishte shiroko 18cm(spoljna dimenzija), i cimam se da li ce mi stati, ne bih da ga kupim pa posle da ne mogu da zatvorim kucishte!

E da, chuo sam i da je veliki problem pri hladjenju AMD procesora jer jedino moze da se postavi da duva od graficke i chipseta prema napajanju, a samim tim uvlachi topao vazduh, shto smanjuje performanse? Da li postoji neki nachin da se postavi da duva ka zadnjoj strani kucishta?

Od socketa,tj od CPU-a ti treba oko 160mm,ako se ne varam;) To nije veliki problem sto duva samo ka napajanju,ukoliko napajanje odvodi vazduh iz kucista..

SHto znachi da mi ostaje 2 cm. Da li ce 2 cm biti dovoljno za prostor od stranice do procesora(znate vec na shta mislim)? Drugim rechima da li ce ovo moci da stane u moje kucishte?

Pa ne ostaje ti 2cm..Tj mozda i ostaje,ali moras da izmeris koliki je razmak izmedju desne strane kucista i postolja ploce,a onda i koliko ti se ploca odize od postolja.

Drugim rechima neka na sve od toga ode po centimetar i joshcentimetar na socket i na procesor, shto ce reci da ce teshko stati u moje kucishte, shto dalje implicira da ce mi trebati Vandetta(ona sam ventom od 90mm). Koliko je ova prva Vandetta loshija od Vandette 2?

Shta mi je bolje Vandetta ili Hyper TX2? Tu su negde sa cenama.

Izmerio sam kucishte od dna BOX coolera(onaj deo do procesora, pa do druge stranice kucishta), i ima oko 14.8cm(+-2mm). Da li ovde moze da stane Vandetta 2 ili ne?
Tj znam da moze da stane, ali da li ce stranica kucishta moci da se zatvori, to je pitanje :D.

Nemoze stati jer je dosta visoka 16cm to znaci da neces moci stranicu zatvoriti.

Osim ako ne napravis mod (aka rupa) :-devil-:

Uzeo danas. Josh nisam montirao, mada odluchio sam da za sada drzim kucishte otvoreno, a kasnije cu praviti mod aka rupu :D(kada se steknu uslovi, tj kada budem imao vremena).

Ili jednostavno da kupish krshteno kucishte :p

Vrh Dno