Šta je novo?

OCZ StealthXstream 500W

Axel

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2002
Poena
660
Kuciste mi je uvek bilo tiho, odnosno do pre neki dan, kad sam uocio da se neki cooler vrti na max. kako mi se cinilo, sve sam proverio, vga,cpu,case i svi su potpuno tihi, ispostavilo se da je to cooler od napajanja, jel nema nista drugo :trust:

Kako je ovo moguce, sta se ovo desilo? Sve radi OK, medjutim koliko mi se cini, ranije sam negde citao da su ljudi sa ovim napajanjem imali problema isto sa max. bro. obrtaja coolera.. Samo da napomenem nista nisam menjao od konfiguracije pa da odjednom bude opterecenije. Napajanje je jos pod garancijom, jel ovo kvar ili.. Sta da radim?

Poslednja izmena:
Smarachina sa tim OCZ-om... To jeste kvar, jer napajanje mora da regulise broj obrtaja, da se ne bi opet gnjavio sa njim, bolje ga zameni za LC Power LC6600GP2.

Ja zato ne menjam ovaj moj CM jos neko vreme, bas zato sto je tih. Cuo sam kod druga novi model CM sa 12 cm fanom i ono je bilo kao da polece mlaznjak. Uvek mu se vrti na najvecem broju obrtaja. Uzas. Mozda je moguce da samo zamenis vent na napajanju nekim tihim, ali ako je u garanciji time bi je ponistio.

Ako si mrdao ili drmao kućište možda se pomerila temp.dioda..Ali to ne možeš proveriti zasigurno dok ga ne otvoriš,a onda ode garancija. Probaj da reklamiraš, možda ti izađu u susret naši vrli i pošteni prodavci hardvera..

Vrh Dno