Šta je novo?

OCZ napajanje

Thrillseeker

Slavan
Učlanjen(a)
14.05.2005
Poena
309
Dakle, gde naci OCZ ModXStream od 600W? Firme sa PCb./ITs. nemaju u ponudi a i ne znaju kad ce dobijati, da nema mozda neko informaciju kada se ocekuje sledeca tura?

Samo od 500, 780W i slicno... Te 600-ke nema vec neko vreme 😉

probaj u ALTI

Atom-computers?

Nema u tim firmama, rekoh vec. Rossi je u pravu, svi su mi nudili jaca napajanja 750+ kojih izgleda ima na svakom cosku 🙂. Znaci Alti, A-maze, Atom, WinWin, Gigatron, MicroSystems, Lithium i jos jedna (zaboravih ime) nemaju i ne znaju kad ce stici sledeca tura, osim Gigatrona koji mi rekao da kranjem ove ili pocetkom sledece ocekuju nesto. Vecina firmi se pravda da je to egzoticna roba (kosta ni 100e 🙁 ) i da se slabo uvozi.

Ako su ti svi ostali rekli da ne znaju kada ce, ni Gigatron to isto ne zna jer svi vuku robu iz istog izvora tako da informaciju da "ocekuju nesto" uzmi sa rezervom.

Ja sam moj modXstream 600w kupio u Tehnomaxu, doduse pre 3 nedelje otprilike. Probaj tamo mozda im je ostao koji komad na lageru.

Nasao sam napajanje ali sam imam jedan drugi problem, treba mi nastavak za 8-pin konektor posto je jako kratak. Ovo dole je iz jedne druge teme (moze da se brise iz te teme btw. ne pripada bas tamo), malo bolje pojasnjeno.

OCZ StealthXStream 600W ima kratke glavne naponske kablove:

24pin - 17" (po www.hardwarecanucks.com), ručno mereno 42 cm
4pin (za ploču) - isto

U Antec 182 kućištu, uz Sapphire 3850, nikako nisam uspeo da ni da utaknem kabel u ploču.

Inače, vrlo tiho i fino izgleda.

Sorry sto vadim temu iz naftalina ali imam ovaj problem, Antec p182 kuciste ali modXstream napajanje i nema sanse da 8-pin CPU konektor dohvati, fali bar 5-6 cm. Gde da nadjem neki nastavak, produzni ili sta god?

Dakle, probao sam par radnji i nemaju tako da ako neko zna nek javi.

Poslednja izmena:
Koliko ste platili ta vasa napajanja od 600w? Ja sam nasao do sad jedino OCZ 500W ModXStream po ceni 5700din, pa me zanima koliko je skuplje to od 600w, da vidim ocu li nateci budzet za njega.

Koliko ste platili ta vasa napajanja od 600w? Ja sam nasao do sad jedino OCZ 500W ModXStream po ceni 5700din, pa me zanima koliko je skuplje to od 600w, da vidim ocu li nateci budzet za njega.

Napajanje 610W OCZ PC Power&Cooling Silencer, 8cm fan/EPS/SLI/80 PLUS/S61EPS-oko 92 e

A to je vec malo drugacije napajanje i malcice je bolje od 600W (naravno, ne mislim na tih 10W viska😛)

Nazad
Vrh Dno