Šta je novo?

OCZ ModXStream-Pro 600W review

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Meni danas stize to napajanje, javljam utiske kasnije veceras!

Kao sto rekoh, stiglo mi je napajanje, sklopio sam konfiguraciju. Na prvi pogled, lepo izgleda, solidno je odradjeno, a najvise volim tu modularnu opciju gde stavljas grane koje ti samo trebaju. Necu sad da prodajem lazne fore kako odlicno radi, jer nije prosao ni dan od kako sam ga montirao, ali licno se nadam da ce se pokazati u buducnosti kao veran kompanjon za overclock.

Jedino sto mi je zasmetalo je kabl koji ide iz napajanja u uticnicu, nekako je previse 'tanak' za 'ulaz' u napajanje AKA labav, ali to je reseno tako sto sam stavio neki drugi od monitora. Inace ovo nije problem samo kod ovog modela/proizvodjaca, pre par godina imao sam takav problem sa Chieftecom koji je crko zbog nekorektnog povezivanja..

Bundle je bas na nivou, dobijate jednu kul malu torbicu gde su svi modularni kablovi :) Za 8.000 dinara koliko je kostao ja sam prezadovoljan ili mozda je to samo praznicna euforija kupovine novog kompjutera? :p

Imate maltene iste mashine :)

Mislim da je 8 tisuca mnogo za to napajanje ;)

:wave:

Gle, cak ima i Toshibu laptop kao ja :)

Rossi, napajanje je bilo jeftinije, ali problem je u tome sto evro varira, cene komponenti rastu iz dana u dan..

Ima ovde i rivju 700w modela koji i nije pokazao bas zavidne rezultate...
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTU2NiwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

U principu kvalitet je slabiji od CWT based napajanja (Chief, TT, Cors...), koja mogu da se nadju kod nas. Inace za razliku od StealthXstream i GameXstream modela koji su FSP based, ovde je unutra Sirtec (ima ga i u nekim Chieftec napajanjima). Znaci neka sredina ponude OCZ-a, malo bolja od StealtXstream, losija od Elitexstream modela. Dobra strana im je trogodisnja garancija i OCZ-ov sistem zamene bez popravke (ne znam jel vazi i kod nas...)
Inace imam i ja jedan model od 500w, ali ipak u masini drzim Seasonic Corsa :)
Ovaj jos uvek ceka drugu masinu (ako bude...ako ne ide u oglase) :)

Poslednja izmena:
Gle, cak ima i Toshibu laptop kao ja :)

Hah... to samo znači da još neko ovde ima dobar ukus ;) Imao sam i ja Geil memoriju pre ove, ali s obzirom da mi je došla i jedna kvarna, uzeo sam bez mnogo razmišljanja ovaj Hyperx. Da je još i to, pa da budu 99% iste ;)

btw, napajanje je odlično! Sad kad krenu zimske zavrzlame sa strujom, valjda će ono malo da spreči probleme koji mogu da nastanu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno