- Učlanjen(a)
- 21.11.2000
- Poena
- 1,045
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB + 10x Lian Li Uni Fan SL Infinity SL-INF120 ARGB
- Matična ploča
- GigaByte X870E AORUS Master
- RAM
- 2x16GB Lexar Ares RGB DDR5-6400 CL32
- GPU
- XFX Swift Radeon RX 9070XT Triple Fan Gaming Edition
- Storage
- WD_BLACK SN850X NVMe 1TB / Western Digital Red 10TB
- Zvuk
- Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z906
- PSU
- Lian Li EDGE Gold 1000W
- Kućište
- Antec Constellation C8 Curve Wood
- Monitor
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
- Miš & tastatura
- Logitech G502 / G515 Lightspeed (TKL)
- Ostale periferije
- SanDisk Extreme PRO
- Mobilni telefon
- Nothing Phone (1)
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Jeste, ali ono su ludaci... sami prepravljaju biose, cackaju klok-generatore...Optimus Prime je napisao(la):Chek jer si siguran da je bio NF7,pa nije li maksimalni FSB koji ova ploca dozvoljava 300? Nesto mi je tu sumljivo :trust: BTW,najvisi koji sam ja video je bio oko 290.
Ko da je njima problem da sami naprave bios, ili iskoriste neki modovani/betu... samo zovnu TicTac-a ili Merlina - ili pak sami zasucu rukave 😀 - i gotovo!
Uostalom, evo ti slicice, to je sa TicTac-ovog takmicenja za najvisi FSB 😉
(ako te interesuju i oni ispod njega, poslacu i to)
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=51111Optimus Prime je napisao(la):Ma ono sto sam rekao FSB 274 to je maksimum koji sam video da je postignut na A64 platformi sa BH5 chipovima,i to bas na MSI Neo2.Taj rekord bi mozda mogli da oborimo.
Ovaj thread? 😉
Videh...
Oko 4.3 GB/s... Lastviking, na ~280-ak MHz najostrije sa DFI-jem.Optimus Prime je napisao(la):Opet sto se bandwich-a tice,nisam siguran koliki je rekord ostvaren na NF7...
Pusti sve to... teoretisanje 🙂 ... nego, jel' ti PLOCA raspolozena? 😀Optimus Prime je napisao(la):ali mozemo pokusati da postavimo sto visi skor,uzgred ploca mi ispunjava najvaznije parametre za visok FSB tj.modovan vdd,ddr booster(vdimm od 3v-4v) aktivno hladjenje mosfeta, north i soutbrdge-a i td..
Lepo si je opremio, samo jos da ona 'oce... :d
P.S. Salim se, naravno, vidim da 'oce... 260 MHz, nije lose :wave: