Šta je novo?

OCZ Behemoth gaming mouse

mizzy

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2004
Poena
619
Društvo,

ima li ko iskustva sa ovim mouse-om. "Papirne" performanse odlicne, 3200dpi, ergonomija odlicna za "desnicare", a cena vise nego pristupacna uz dvogodisnju garanciju?
:wave:

Evo, ja sam ga danas kupio, dobro stoji u ruci. A sto se tice tih DPI meni je sve to isto, 3200 ili 800 isto mi je :D
Ako izvalim kako se podesava dacu ti detaljan opis.

AAAA, slucajno sam stisnuo back pa sam izbrisao tekst. Sad me mrzi da pisem sve.
Za cs je do jaja, stavio sam 3200 dpi, smanjio senzitivnost u cpanelu, a i u kanteru na 1 i krenuo da igram. Za kanter je milina.
Kad sam uzeo Warcraft da igram nikako nisam uspeo da podesim senzitivnost.
Nerviraju me lampice za DPI, šljašte.
Dobri su mu pomocni dugmici.
Posto nikad nisam imao gamerski mis (najbolji mi je bio neki Trust od 800 din) ne mogu da ti kazem kakav je u odnosu sa drugim misevima do nekih 3000 dinara.
DSC00765.jpg

Poslednja izmena:
Odlično,
preciznost mi je prvenstveno i bitna, pošto samo igram FPS-ove i TPS-ove... Promena DPI-a radi i bez instaliranog software-a?

Da, na sredini misa se menja DPI, vise lampica veci DPI.
Imaju cak i profili (mada jos nisam skontao za sta sluze). Ne moras nista da instaliras, ne moras ni da gasis komp...
Pa nisam testirao druge gamerske miseve, ali mogu da ti kazem da je mnogo bolji od Trust (800 din /800 dpi) misa.
Samo moras da ga ustelujes i milina.

Stigao misonja,
i ja sam prezadovoljan. Brz i precizan, ergonomican, jedino mozda malo lagan za moj ukus. 36 meseci garancije, izuzetno povoljna cena, a aktivirao sam i VIP status u BH-u :D

Otvori (imas dole) štek sa 5 tegica, ti ih skini...oko 25 grama su cini mi se.
Kako li je tebi 36 meseci garancija, meni je 24 , kupljeno isto u BH.

Nazad
Vrh Dno