Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Video sam je uzivo, ali nisam bio u prilici da isprobam.
Nadam se da ce ti ovi linkovi pomoci, jer malo njih ima ovu tastaturu (ako je neko uopste ima).
Koliko mogu da razumem vise je hvale nego kude .Nije mi jasno zasto ne rade tasteri Ctrl+Space,kada se pritisnu istovremeno.Nasao sam je po ceni 2850.00 Din .
Dali dati malo vise i kupiti Logitech Wave Keyboard koju sam nasao za €41.09.
Dakle posedujem model ALCHEMY Illuminati koja košta 3.700 din.
Mogu ti reći da nisam zadovoljan njenim tasterima koji često znaju da
se "zaglave", dakle prilikom igranja ti stisneš taster koji kao da malo zakoči
pa se tek onda vrati što mi se nikako ne dopada. Takodje taster space je
nekako višlji u odnosu na ostatak tastature i toliko se pomera gore dole da odaje
utisak da će ispasti. Sad na tebi je da odlučiš.
Licno posedujem Logitech Wave i mogu ti kazati da bolju tastaturu od te neces naci. Neverovatan dizajn, osecaj pri kucanju i igranju, fantastican oslonac za sake i izuzetno kvalitetni tasteri. Manje kosta i bolja je od vecina Gaming tastatura koje neretko kostaju cak 2x vise od Wave-a. Nadam se da sam pomogao :smash:
Baci pogled i na ovo. Sve u svemu, nije loša tastatura, možda je bolji izbor za kucanje ovo što možeš da vidiš na priloženom linku, dok Elixir ima nešto više tastere i malo "neprirodnijeg" rasporeda (po meni), kao i function dugmad, te bi trebalo da je bolja za gaming.
Sutra izlazi prikaz te tastature na sajtu, pozajmljena iz bench house-a. Sačekaj sutra prepodne, ako ti nije hitno da vidiš šta naš autor misli o njoj...