Šta je novo?

OCZ 600W ili TT TR2 500W

Fizikalac

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2008
Poena
304
'Vako...vreme je da se zameni cm430 pmsp jer se izgleda napinje da nahrani potrosace sa svojih 19a na +12v. Nasao sam ova 2 napajanja koja su mi cenovno prihvatljiva.OCZ je malo manje cenovno prihvatljiv,doduse,jer je 20e skuplji...U mom kraju je i struja varijabilnog napona,ne znam da li je bitno.TT ima 29a na 2 rail-a a za OCZ sam video samo da ih ima 4 ali amperazu nisam video.Napajanje mi je potrebno za masinu iz potpisa koja radi i danima bez prestanka.Moje pitanje je koji je izbor bolji uzevsi u obzir nekvalitetno napajanje strujom u mom kraju?

TT TR2 500W tera ovu moju konfiguraciju bez greshke, samo napajanje mi se ne chuje, prezadovoljan sam. Probao sam i OC procesora i grafike i nije bilo problema takodje.

Ja koliko vidim OCZ je skuplji 13e, nudi 100W vishe, modularno je...Ja bih pre njega uzeo.:)
E da, OCZ ima 4 raila sa 18A, mada ne znam koliko ukupno ampera daju, verovatno okoo 35A.

Koji je najjeftiniji UPS sa opcijom peglanja napona posto ja imam informguard koji je sigurno nema.Prodavac je utrosio dosta vremena ubedjujuci me da je OCZ bas to sto mi treba.Model nisam video tako da pojma nemam koji je.

Ja koliko vidim OCZ je skuplji 13e, nudi 100W vishe, modularno je...Ja bih pre njega uzeo.:)
E da, OCZ ima 4 raila sa 18A, mada ne znam koliko ukupno ampera daju, verovatno okoo 35A.

Ocz 600W na koji ti, verovatno, mislis (OCZ600SXS-EU) nije modularno napajanje ali ja i dalje mislim da je bolja varijanta od TT te vredi malo vise kesa...

Od ova dva OCZ u svakom slucaju.
Pomenuti TR2 je iz slabije linije napajanja iz Thermaltakea i model je relativno star, ima preko 2 godine sigurno. Iako je CWT inside, efikasnost je losija (>70%) a i moguce je da dolazi sa losijim kodenzatorima pa je zbog toga skloniji kvarovima od novih CWT-ova (Toughpower serija).
Sa druge strane, pored svih prednosti, OCZ ima i 3 godine garancije tako da mislim da je bolji izbor.

Dosao sam do zakljucka da najverovatnije nece biti potrebno 600w, tako da sam uzeo TT w0094. 500W ce mi biti dovoljno,a za razliku u ceni neki surge protector mozda...hvala svima na savetima.

Vrh Dno