Šta je novo?

`ocu i ja ovo :-(

valerianll

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
301
Pozdrav svima... bas ovih dana razmisljam da reinstaliram svoj winXP..

mene interesuje koji je ovo OS http://www.youtube.com/watch?v=E4Fbk52Mk1w&feature=related .. da li moj comp moze da podrzi takav sistem?

Operating System: Windows XP Professional
OS Language: English (Regional Setting: English)
Processor (CPU): Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs)
Total Memory: 2048MB RAM

Graphics Card Name: NVIDIA GeForce 8600 GT
Graphics Card Chipset: GeForce 8600 GT
Graphics Card Memory: 256.0 MB (/)

Monitor Model: Plug and Play Monitor
Monitor Resolution: 1024 x 768 (32 bit) (60Hz)

Driver Version: 6.14.0011.6218 (English)
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

Soundcard Name: Realtek HD Audio output

sta sve treba da instaliramda bi imao ovakve zezalice?
nisam bas u toku jer sam do sada koristio samo XP a ovo mi je bas ovako vizuelno interesantno?
izvinjavam se na ovako shturom izrazavanju i zapitkivanju,ali ne zelim da komplikujem bez potrebe :) hvala

Poslednja izmena:
A to... Bilo koji linux ;)
Naravno da moze, nije to pravio Micro$oft :)
To i na integrisanim grafickim radi lepo, a kod tebe ima da leti :)

Ps.
Mislim da je ovo kubuntu.

Compiz Fusion

Pozdrav svima... bas ovih dana razmisljam da reinstaliram svoj winXP..

mene interesuje koji je ovo OS http://www.youtube.com/watch?v=E4Fbk52Mk1w&feature=related .. da li moj comp moze da podrzi takav sistem?

sta sve treba da instaliramda bi imao ovakve zezalice?
nisam bas u toku jer sam do sada koristio samo XP a ovo mi je bas ovako vizuelno interesantno?
izvinjavam se na ovako shturom izrazavanju i zapitkivanju,ali ne zelim da komplikujem bez potrebe :) hvala
Не знам за друге, али мени је Compiz Fusion досадио, мада га користим али са с неколико ефеката (стварно не видим шта је толико занимљиво у окретању коцке :trust:). Добра ствар за зезање, али уме да нервира кад се нешто озбиљније ради :d.

То ти имају све новије Линукс дистрибуције. Ефекти с прозорима раде подразумевано, док за коцку и сл. зезанције треба да мапираш пречице на тастатури.

pazi XP ostavljam na laptopu za ovako da kazem "ozbiljnije oslove" :).a taj novi OS bih nabacio na HTPC koji sam sklopio za dnevnu sobu..i tu je u glavnom internet,multimedija filmovi , muzika...

Taj linux nisam nikada koristio niti video,znaci nemam pojma ni kako se instalira ni kakve su mu mogucnosti,a ni kako se podesava ali znam da mi se vizuelno svidja,prvo je bila u opticaju neka verzija Viste koju sam hteo da nabacim ali kad sam ovo video odlepio sam totalno :))

znaci konkretno me interesuje da krenem od pocetka...koju verziju tog linuxa da trazim,ZEVS rece neki ubuntu da instaliram ??? malo sam zbunjen sad...
jel ima neko ko moze detaljnije uputstvo oko toga da mi da.hvala :)

Nazad
Vrh Dno