Šta je novo?

'ocu i ja ovo...

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
... bolesno . . .

zamisli sta bi morao da napise u Moja mašina...

Lepa render farma :)

Jel se ovaj hvali koliko je para bacio ili mu ovo nechemu sluzi ? :)

Licimur :)

Poslednja izmena:
Mozda planira da napravi neki "Skynet" i unisti svet.... :p

ma kupio mu tata:)

Ko bre sirotinja!?
Daj pet karata. Ama ne moze covece... Necu jednu, 'ocu pet

Ovo mu sve treba zbog Q3 ? :D:D

Alal vera ... Lik je zadao ! Samo je mogao i da se isprsi za neki bolji fon od Motorole :p , kad ima sve ovo mogao je i neki spejsi fon ( nisam siguran da li je fiksni ... ako je jeste jebaga )
Jeste u pitanju je fiksni Motorola Dect telefon (čitaj ISDN ready (ima skoro sve funkcije mobilnog telefona)).

Ne znam mnogo mi je sve ovo bolesno, ali njemu čoveku očigledno treba za posao.
Ja ne znam kome bi sve ovo bilo potrebno za privatnu upotrebu, jer je za takvu svrhu definitivno overkill.

Poslednja izmena:
Q: You must have a lot of money, can I have some?

A: Well, of course you can't. Go work for it like I did. :)

Kralj :D

a, opet... i da mu ne treba za posao, sta fali???
covek je zaradio, i sada hoce kvalitetno da ubije svoju dosadu...
zamislite osecaj kada vam railgun proleti pored levog uveta... ili kada dodge-ujete raketu...
i posle recite sta ce mu to.....
way to go, man...... way to go...

Nije bolest. Mislim, sto da ne ? Kad bih i ja imao pare kupio bih bez razmisljanja. Jednostavno, covek je hedonista i voli da uziva, ima kinte, zabole ga sta ce drugi da kazu

Poslednja izmena:
ali zar nije 'malo' preterao? :) ...

Covek je od toga zaradio pare (naravno uz to sto je maaaaalo vishe isprzio mozak), dajte bar jedan dobar razlog zasto ne bi "investirao" u to?

Ako si npr. (lupam) profesionalni ribolovac i ako si od toga zaradio brdo para, naravno da bi te pare (tj. bar deo toga) ulozio na bolji alat, ne ne znam ti ja sta, kako bi bio efikasniji i bolji.

Ja se stvarno divim coveku, mada sam vishe od 99% siguran da je on imao dosta "backup-a" od roditelja & stuff dok nije doshao do ovoga da mu vishe ne treba taj backup. Nije samo fora do mozga nego i do srece i biti u pravom mestu na pravo vreme...

A zasto je konkretno isprzio mozak?!

@NSX: mogu da se kladim da se dosta przilo dok je naucio "zanat" (programer je inace cini mi se), i dok je stekao sve to.

Mora da ima dobre kulere inside :D

Aha.. pravi haker, dash xxxxxxxxxxxxx i josh xxxxxxxxx kinte na mashineriju i onda kupish onakve creative zvuchnike. Poredd toliko kg monitora mogao je bar da kupi pravi hi-fi za da zinesh kad pukne. Inache jeste sve to extra ali shto je mnogo mnogo je. I da neke od knjiga su tu iz sentimentalnih vrednosti, ma daj...:wall: :crash:

pa covek je napisao da kupuje samo hardware koji mu je potreban. ako mu nisu potrebni hi-fi, a jeste cpu raw power, sta ce da kupi?

da se razumemo ovoliko monitora i kompova mu u zivotu nije potrebno,preterao je bas,al moze mu se:D

Sve se bojim da nije sterilan od toliko EM zračenja...

;)

Sa toliko harddiskova, ventilatora i ostalog je, nadam se, ulozio nesto para i u kvalitetne chepove za ushi, jer, budimo iskreni, ovo ne moze da bude ni blizu reci "tiho".

Vrh Dno