Šta je novo?

ocu animatrix!!!!!!!

bruyoni

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2002
Poena
620
OK zvanicno sam ocajan! Krenem da skidam neku epizodu sa DAP-om doslo dao 70% DAP prijavi gresku i ode sve u p***u materinu! Tako da se odlucujem na racionalniji potez. Ima li ko to u Novom Sadu kupujem ali sve epizode i to MORAJU da budu LARGE fajlovi! Ponude na mail ili PM

PS- Ako moderator smatra da je ovome mesto u malim oglasima molim ga da samo premesti ovo tamo. Hvala!

Imam ja svih 9 epizoda spakovanih (veoma dobro) u jedan divx fajl, ali sam u Beogradu, ali ako hoces cimaj me na PM pa ce mo da se dogovorimo nesto.......

ocu i jaaa :mrgreen:

Ja imam na video kaseti ali nemam svih devet epizoda.
Kolike su velicine epizode?

DamjanMX je napisao(la):
Imam ja svih 9 epizoda spakovanih (veoma dobro) u jedan divx fajl, ali sam u Beogradu, ali ako hoces cimaj me na PM pa ce mo da se dogovorimo nesto.......

ja imam neku koja je sa zvanicnog dvd-a koji je izasao pred premijeru matrixa 2 (na pocetku ide onaj kompjuterski odradjen deo kad se onaj crnac i ona azijatkina machuju) , a imam i prve 3 epizode po 150mb koje sam skino sa neta...
ajd Damjane planiraj i mene za taj divx ako to nije ovo sto ja imam :happy:

austin je napisao(la):
...

ja imam neku koja je sa zvanicnog dvd-a koji je izasao pred premijeru matrixa 2 (na pocetku ide onaj kompjuterski odradjen deo kad se onaj crnac i ona azijatkina machuju) , a imam i prve 3 epizode po 150mb koje sam skino sa neta...
ajd Damjane planiraj i mene za taj divx ako to nije ovo sto ja imam :happy:

Nije to to sto ja imam, moje je svih 9 epizoda spakovano u jedan avi, prva je ta animirana a ostale su crtane....tako da....planiram te ;)

Ja sam imao slicne probleme sa DAP-om.
Resenje: FlashGET
Postuj linkove sa kojih si skidao da probam ja, plz

Damjane ajde rachunaj i mene za taj divx ako nije problem ... i hoce moci da iskombinujemo ove nedelje to?

i mene isto damjane,tnx

Jel vi to zborite o onoj animaciji koja je isla pre Balkanske premijere :bljak: Matrixa na svima nam omiljenom Stink-u?!

3. juna ili 23. juna, ne zna se tacno jos. Kod nas ce na DVD-u izaci Animatrix, sa svim delovima, koji su do sada odradjeni. Tako da, strpite se jos malo....

Cineman je napisao(la):
3. juna ili 23. juna, ne zna se tacno jos. Kod nas ce na DVD-u izaci Animatrix, sa svim delovima, koji su do sada odradjeni. Tako da, strpite se jos malo....

Ma de bre za to da dajes lovu, sasvim je dovoljna i DivX kombinacija - ne mislim da je dovoljno vredno da das pare za Animatrix na DVD-u... a pa to si ti Cinemane - nista onda, izvini! :D

Jeli iko skino onaj DVD sto se pojavio kod nas na divx! Ajde ljudi radite vredno!!!!! :whip :whip :whip :whip

(da da bas vi sa DVD-ovima i besposlenim procesorima) :whip :whip :whip

bruyoni je napisao(la):
Jeli iko skino onaj DVD sto se pojavio kod nas na divx! Ajde ljudi radite vredno!!!!! :whip :whip :whip :whip

(da da bas vi sa DVD-ovima i besposlenim procesorima) :whip :whip :whip

A jel oces da nas bas tako izbicujes ako ne uradimo?! :rolleyes:

Pa ljudi ovde i govore o tim dvd-rip epizodama.

Amon_Ra je napisao(la):
...

Ma de bre za to da dajes lovu, sasvim je dovoljna i DivX kombinacija - ne mislim da je dovoljno vredno da das pare za Animatrix na DVD-u... a pa to si ti Cinemane - nista onda, izvini! :D

Nisi ti video kakvu taj bolesnu kolekciju ima... :D Ima DVD-ove za koje ja nisam ni znao da postoje... Taj decko kada bi prodao DVDove, mogao bi komotno da kupi stan...
Verovatno ih je vec narucio... :beat:

nIce Cream, jel ti to pricas o meni, ili o nekome drugome? :)
Eto, prve pozitivne kritike :)

Amon_Ra je napisao(la):
...

A jel oces da nas bas tako izbicujes ako ne uradimo?! :rolleyes:
.

NE! Pomnozi intenzitet tog bicevanja sto ti zamisljas jedno milion puta! E onda zes MOZDA biti ustanju da sagledas sta im da vam radim!!!!!

O:) O:) O:) O:) O:)

bruyoni je napisao(la):
...

NE! Pomnozi intenzitet tog bicevanja sto ti zamisljas jedno milion puta! E onda zes MOZDA biti ustanju da sagledas sta im da vam radim!!!!!

O:) O:) O:) O:) O:)

O-hooo, ima ovde veoma ozbiljnih pretnji :)
Samo pazi, Amon_Ra zna. dziu-dzicu, aikido, karate i gomilu opasnih reci :)

Ajd...

BTW. Ako bas ste zapeli to da imate, idite i kupite DVD, da imate u svojoj kolekciji :) Ipak, to je samo tricavih 1391 din. :)

Ajd...

Ja i moj Sony i dalje tvrdoglavo prkosimo DVD najezdi!

CD forever!! Long live the fighters!

Stvarno gadna situacija, sto ste bre svi u BG-u.

I ja ocu Animatrix ali sam iz VA, (jako zeznuto)...

Na Sezamovom Get Orderu je neko vec skinuo i podelio 1, 3 i 4 epizodu Animatrixa. Pozdrav.

Danas sam kupio DivX sa svim epizodama. Slika je super, ali kao za inat zaglavljuje na par mesta. Kad ce vec jednom rezanje na CD da bude pouzdanije.

morbius je napisao(la):
Danas sam kupio DivX sa svim epizodama. Slika je super, ali kao za inat zaglavljuje na par mesta. Kad ce vec jednom rezanje na CD da bude pouzdanije.
Mozda je problem u kodeku. Inace pravo pitanje je do kada ce moci da se kupuju DivX-ovi na ulici :rolleyes:

Cisto sumljam da je kodek. Postoji li mozda nacin da nateram player da preskoci mesto na kome se zaglavljuje .avi fajl?

Trazim prevod za Animatrix u jednom Avi fajlu, a moze i bilo kakva druga vrsta prevoda!

Trazim prevod za Animatrix u jednom Avi fajlu, a moze i bilo kakva druga vrsta prevoda!

Vrh Dno