Šta je novo?

ocenite sajt

mulder_

Čuven
Učlanjen(a)
24.07.2002
Poena
619
Uradio sajt i sebi konacno. :rtfm: Bilo bi mi drago da cujem Vase komentare. cheers
www.mulder.co.yu

Uvodni ekran mi se "svidja" jer je takoreci neobican. zamerku bih uputio samo na velicinu fonta ono "ubaci novcic" i prvo bih stavio udji na sajt pa tek onda ubaci novcic. Ok? E dalje nekako mi onaj meni nikako ne ide uz celukuan dizajn. Prvenstveno zbog boje, a i nekako mi je jednostavan. i sada me mrzi da kucam, ali posle cu reci jos sta ako budem naisao... inace onako globalno mi se svidja site, ali je spor do bola!

Rage against The mAchine je napisao(la):
Uvodni ekran mi se "svidja" jer je takoreci neobican. zamerku bih uputio samo na velicinu fonta ono "ubaci novcic" i prvo bih stavio udji na sajt pa tek onda ubaci novcic. Ok? E dalje nekako mi onaj meni nikako ne ide uz celukuan dizajn. Prvenstveno zbog boje, a i nekako mi je jednostavan. i sada me mrzi da kucam, ali posle cu reci jos sta ako budem naisao... inace onako globalno mi se svidja site, ali je spor do bola!
U putpunosti se slazem sa Rage.

Poz.

Sasvim O.K. , forum je presharen !
Valjalo bi da odradiš č,ć,ž... umesto c,c,z - sto rece Gavran , jedno je kad pises na forumu pa nemas ili te mrzi da kucas nasa slova .
Je'l se ti prezivas Prokic ili Prokić ctp;

Pozdrav , Misa...

Sajt je svetski. Svaka cast. Nastavi sa takvim radom!

Pre svega hvala na pohvalama,kritikama i predlozima.Ovo za nasa slova apsolutno stoji,sem sto moram pronaci nacin da u ovaj font ubacim i nasa slova jer mi arial i tako te zvrcke nikako ne idu...ne volim te fontove pa to je :beat:

Sajt nije los, svidja mi se. Jedina zamerka je to sto se sporo otvara (radjen samo u Flash-u). :wave; :wave;

Da definitivno zanimljivo uradjeno, kad je sam dizajn u pitanju.. Tehnicki, Flash je previse "tezak" za domace "veze"... Licno bih voleo da vidim da neko pokusa da se osloni malo na JavaScript kad su u pitanju animiranje i efekti na sajtu...

Nazad
Vrh Dno