Šta je novo?

ocenite sajt

hal83

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
601
www.defektologija.net

znam da su lose slozene boje......zanima me koju da ukomponujem sa bordo crvenom varijantom.....

E ovako (po mom ukusu)... mislim da umesto onih zutih fontova bi bolje bilo da stavis neke krem boje ... Fontovi su jako losi , treba da se priblizis monitoru da bi ista uspeo procitati , promeni font... takodje umesto one sive boje stavi neku svetliju sivu ... onda te dve crvene boje mi neidu bas nesto zajedno ... ne znam , probaj da stavis neku belu ili krem pozadinu a fontove stavi da budu crni , bice citljivije ... Fali copyright sa dna stranice i link za kontakt s webmasterom :mrgreen: , mislim malo radi reklame ... :) To je za sad od mene , na prvi pogled ... mozda cu ti kasnije moci reci jos sitnica ... cheers

Fontovi su losi.... I promeni zutu u belu recimo. I imas bug na linku FORUM, skace levo :0 Meni sa leve strane je lose dizajniran, sa osetnim razlikama u tekstu - negde je izduzen, negde normalan...

Italic za vesti nije pogodan, pogotovo sa ovim fontom... U svakom slucaju, jedna slaba dvojka... dok ga malo ne popravis.

najveca zamerka: nepotrebna upotreba flasha.
CSS tutorial u shake ;)

Flash je stvarno nepotreban, i ne koristi italic toliko malo jer ne tesko citati.

Pa ajde da ponovim jos jednom - pobogu zbog cega flash za onaj navbar na desnoj strani? Sve ove efekte moze da postignes i najjednostavjnijom upotrebom CSS-a, znaci ne treba ti ni JS ni Flash da bi postigao ove efekte na linkovima. Izbaci ovaj italic i on ti je totalno nepotreban...

Da, mozda ce biti malo mnogo, ali ne bi bilo lose da se poradi malo i na baneru, to jest da ga doradis malo, nekako deluje nedovrseno...

Nazad
Vrh Dno