Šta je novo?

Ocenite moj prvi sajt a usput se i nasmejte laza.tk

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kritike su dobrodosle. Pogledajte http://laza.tk i dajte svoj sud na [email protected]

Ovo je moj prvi sajt, i akcenat je bacen na dizajn, sadrzaj i jednostavnost. Ne ocekujte flash, skriptove, vec jednostavan i funkcionalan sajt (nadam se)

Inace sajt je o karikaturama koje crta moj stric Ivan Lazarevic, odnosno ovo je njegov homepage.

Laza je napisao(la):
Kritike su dobrodosle. Pogledajte http://laza.tk i dajte svoj sud na [email protected]

Ovo je moj prvi sajt, i akcenat je bacen na dizajn, sadrzaj i jednostavnost. Ne ocekujte flash, skriptove, vec jednostavan i funkcionalan sajt (nadam se)

Inace sajt je o karikaturama koje crta moj stric Ivan Lazarevic, odnosno ovo je njegov homepage.

Meni se dopada:) .
Mala sugestija (doduse, mozda je to moj trip): Mislim da je bolje da se na klik na malu karikaturu otvara novi prozor sa uvecanom verzijom.

Ako ti je ovo prvi sajt ( ili medju prvima) ondak cu ti ja dati 5 da te ne demoralisem.. no iskreno veoma je dopadljiv sto se dizajna tice a i karikature su dobre. Ima tu i skriptova i pop-up-va a i nekih linkova sve u svemu odlicno.... za prvi sajt.
Ja se vrlo cesto zezam ( ne bi li se malo usavrsio ) i menjam postavke vizuelizacije veoma cesto http://solair.eunet.yu/~tdbonko/ , pa pogledaj.

Sve u svemu nastavi.

Fin je, nego ako neko hoce da se vezba ima moju dozvlou da preuredi www.salas.tk jer mi je postao malo staromodan ;)

Za pochetak odlicno.

BTW Kao shto reche gsin Paja, karikature su u startu premale tj. nejasne (gledam ih u 1024*768, na 21", a imam nove naochare). Daj ih odmah krupnije.

Bata je napisao(la):
Za pochetak odlicno.

BTW Kao shto reche gsin Paja, karikature su u startu premale tj. nejasne (gledam ih u 1024*768, na 21", a imam nove naochare). Daj ih odmah krupnije.

I ja ih gledam u 1024x768 na 15" pa mi nisu premale u startu, a i treba da budu male jer se to zove thumbnail. Stavio bih ih vece, samo sam morao da mislim i na one sa 800x600. Jedno sto sam naucio, praveci sajt, je da je to najveci problem, prilagoditi sajt rezolucijama korisnika, a da ne izgubi izgled, sto je poprilicno tesko, pa se s toga pravom zalis.

Hvala na ocenama. Za jedno nedelju dana ocekujte nove karikature (dosta njih).

Re: Re: Ocenite moj prvi sajt a usput se i nasmejte laza.tk

Paja je napisao(la):
Meni se dopada:) .
Mala sugestija (doduse, mozda je to moj trip): Mislim da je bolje da se na klik na malu karikaturu otvara novi prozor sa uvecanom verzijom.

Potpuno se slazem sa Pajom...

(Inace, ja koristim 800*600 na 17" i stvarno super izgleda...)

Originalan je sajt stvarno... nesto ne gotivim te karikaturice inace, ali za pohvalu je sve sto covek dobro odradi!
P.S. Mozda bi neka aktivna tamnija pozadina dobro dosla ;)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Originalan je sajt stvarno... nesto ne gotivim te karikaturice inace, ali za pohvalu je sve sto covek dobro odradi!
P.S. Mozda bi neka aktivna tamnija pozadina dobro dosla ;)

Zaboravih...
Ja sam pristalica bele podloge, ali bi pozadina neke druge boje vizuelno osvezila site (mnogo je beo:p ).
Pretpostavljam da bi morao da se pomucis oko obrade karikatura, ali probaj...

Vrh Dno