Šta je novo?

Ocenite mi dizajn

madmax

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
604
http://www.betpub.com

Da cujem vase misljenje!

nepregledno ti je....

ovaj tekst na naslovnoj srani ne moze ni da se procita

+ mesas srpski i engleski

Na sve navedeno u prethodnoj poruci, dodajem da obavezno promeniš boje u forumu. Trenutno je varijanta "crnac u tunelu". Takođe proveri kako se nazivi liga pišu u originalu.

koje

Koje boje bi po tebi bile najprikladnije za forum?

Jap =-> ukakio si ceo dizajn sa tom podlogom... stavi neku DDDDDD ili slicnu sivu... mada bih ja isao na neku lihtiju narandzastu/smedju posto ti je to boja na sajtu koja preovladjuje....

Sta mislite o nagradnoj igri, da li je to dobar marketinski potez?

hmmmm dobra je fora.....bacicu ti neke ideje na private vezano za nagradnu igru...moze cudo da se uradi

Ne možeš bre jednostavno onu boju da sajt da staviš ona boja nema dodirne tačke sa sportom. Obrati pažnju, crvena (zvezda, ferrari, manchester united), crno-belo(partizan, juve), ljubičasto (sacramento kingsi), plavo(možeš da biraš), zeleno(fudbalski teren) to su boje koju su vezane za poznate sportove -- malo i psihološki gledaj, dok mi se lopte nisu učitale i pošto sam video one linkove desno, pomislio sam da je sajt neke ženske feminističke organizacije(preuveličavam, ali da bi shvatio šta oću da ti kažem). Što se tiče teničke strane, crna boja je boja koju tft ekran najlošije prikazuje, a uzevši u obzir da 99% ljudi ili ima ili teži tft ekranu, ne verujem da će im se svideti ta crna boja(mada estetski mi ništa ne smeta). Dakle stavi i neku privlačniju boju na forum...

Skidaj ovu "srafuru" iz pozadine, malo ide na zivce, a malo ni tekst ne moze da se cita (ne znam sta fali beloj na primer)... Dalje mozda bi mogao da uradis da se menja boja linka kad se misem prelazi preko istog u "padajucem meniju"...

da ne bude da je sve bezveze logo je super - jednostavno i uredno bas kao sto treba da bude...

Da li su sada boje na forumu odgovarajuce?
Hvala na dosadasnjim kritikama!

srafirana pozadina ne dozvoljava da se procita
teks koji je stvarno sitan, a i boje mi se ne svidjaju.

madmax je napisao(la):
Da li su sada boje na forumu odgovarajuce?
Hvala na dosadasnjim kritikama!

Sada je dobro.

skloni background (odnosno ne morash da sklanjas linije, ali im maksimalno promeni boju - posvetli ih do te mere da se jedna vide, ali da budu tu!)

pozdrav!

Nije lose, ali one kose linije smaraju...pogotovo tamo gde je anketa. Sretnije resenje je da stavis neku boju koja se slaze sa okolinom. I malo optimizuj slike, ucitava se pola sata :>

Firebird+Opera=IE type;

Poz.

Firebird 0.7 pod Linuxom vidi se cela strana

Sajt je celokupno gledano ok. Ali postaraj se da se nevidi horizontalni frejm ne pojavljuje...

I da, fajl nagr_poz.gif ti zauzima 160kb :confused: ?
Moze to mnogo manje veruj mi, a onda ce da se otvara 5 puta brze...

Poz.

au imas sajt ko da si ga za pink pravio...
drugi su ti vec svasta rekli i sa njima se slazem, a imam i jos nesto da dodam...
da obrzlozim ono gore, prvo ljude da igraju nagradnu igru privlacis nagradama sponzora i to im je usput i reklama, na primer mnogo ljudi je procitalo i igralo nag. igru na benchmarku zato sto su nagrade boli glava, ali je isto tako mnogo ljudi i videlo ko su sponzori, pa ce mozda da odu u te firme i da kupe komponente.... a ti ne privlacis ljude... mogao si da stavis i obican poll...
dalje mislim da je dizan sa frejmovina odavno prevazinjen...
dalje jel ti imas nameru da ovaj sajt redovno odrzavas i update-ujes 4 puta dnevno?
i stvarno smanji vreme ucitavanja prve strane..

kritike

Vecina vasi kritika je uvazena, sa tim sto nagradnu igru nisam popunio sponzorima jer cekam baner da mi sponzor posalje...
Uskoro krece i tipster liga gde ce biti stvrno jakih nagrada...
Sajt je sada i redizajniran pa me opet zanima neko streucno misljenje o svim inovacijama???
Pozdrav i hvala na dosadasnjim pohvalama i kritikama!

Tekst je i dalje jako sitan na 15" monitoru u 1024x768, mogao bi da dodas neki hover css na linkove u navigacionom frejmu.
Frejmovi su vrlo nezgodni za odrzavanje jer ponekad imaju nepredvidljivo ponasanje, a i za korisnika nisu uvek logicni (npr. bookmarkovanje strane), ja ih izbegavam u sirokom luku ali ako si siguran u sebe slobodno..

Born2Kill je napisao(la):
moja kritika je sto spamujesh po irc serverima ....
Samo da kazem da to nije tacno i da naomenem da to nije tema, vec je tema Vase misljenje o sajtu?
Poz

izvini ja sam pogresio :)
btw evo ti log ....

14[18:08:11] *** dArkneZ ([email protected]) has joined #serbiancafe
14[18:08:11] *** ChanServ sets mode: +o dArkneZ
14[18:08:11] 01*02*12* [14#serbiancafe] Info: 14dArkneZ je 4IRC@
14[18:24:44] *** betpub ([email protected]) has joined #SerbianCafe
14[18:26:39] 14(betpub14): posjetite najbolji sajt www.betpub.com za sve one koji vole da se klade i zarade novac.obavezno se registrujte na forum jer time imate sva prava na sajtu.na forumu pored tem ai 'dojave utakmica' jos jednom posjetite www.betpub.com
14[18:26:40] *** betpub ([email protected]) has left #SerbianCafe
14[18:26:43] *** Born2Kill sets mode: +vv Buca niksiM_iS
14[18:27:47] *** betpub ([email protected]) has joined #SerbianCafe
14[18:27:51] 14(betpub14): posjetite najbolji sajt www.betpub.com za sve one koji vole da se klade i zarade novac.obavezno se registrujte na forum jer time imate sva prava na sajtu.na forumu pored tem ai 'dojave utakmica' jos jednom posjetite www.betpub.com
14[18:27:55] 14(betpub14): posjetite najbolji sajt www.betpub.com za sve one koji vole da se klade i zarade novac.obavezno se registrujte na forum jer time imate sva prava na sajtu.na forumu pored tem ai 'dojave utakmica' jos jednom posjetite www.betpub.com
14[18:27:57] *** betpub ([email protected]) has left #SerbianCafe

Josh samo kada bi neki moderator proverio sa kog si IP-a postovao mogu da se kladim da bi se IP's poklopili ako ne onda bi makar bili sa istog ISP-a.

nema potrebe

Mozes to da proveris nije frke....
Ja ne pricam ijekavski i ovo nije moj spam sigurno....
Verovatno neko od ljudi kojima se sajt svidja ili koji su nalozeni na kladjenje.....
Poz_

nema potrebe

Mozes to da proveris nije frke....
Ja ne pricam ijekavski i ovo nije moj spam sigurno....
Verovatno neko od ljudi kojima se sajt svidja ili koji su nalozeni na kladjenje.....
Poz_

Vrh Dno