Šta je novo?

Ocenite Half Life 2...

Kako bi ocenili Half Life 2?

• od 98 do 99.9 :)

Glasovi: 38 24.5%
  • od 94 do 97

Glasovi: 51 32.9%
  • od 91 do 93

Glasovi: 27 17.4%
  • od 86 do 90

Glasovi: 18 11.6%
  • od 81 do 85

Glasovi: 7 4.5%
  • od 76 do 80

Glasovi: 1 0.6%
  • od 71 do 75

Glasovi: 3 1.9%
  • od 66 do 70

• od 61 do 65

Glasovi: 0 0.0%
  • od 56 do 60

• od 51 do 55

• od 41 do 50

• od 31 do 40

• od 21 do 30

• od 10 do 20

Glasovi: 7 4.5%

• Ukupno glasača
    155

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Koliko vam se, realno, dopala igra...

Sistem ocenjivanja je kao u casopisima, od 0 do 100, s tim sto je vec 50 igra koja je krsh nevidjeni, tako da sam stavio preciznije ocene... birajte...

Odlična je igra. Ja bih joj dao 100% :)

Mada ja baš nisam merodavan, pošto je zadnji FPS koji sam odigrao do kraja bio Tron 2.0. :D ,)

ja mislim da je malo rano za ocenjivanje!!!jer puno ljudi jos nije ni reslo pola a mnogi je nisu ni nabavili!!!

ali sto se mene tice nista bas nije savrseno stoga 94-97 :D

Znam da je rano, ali ima frikova koji su vec pred krajem... Mislim, ja sam tek uzeo graviti gan... ;)

losa ti je skala...trebao si da stavis od 1-10...

Sta, izasao HL2??? :p Eeeee nisam znao, ja se ovde jos mucim sa NFSU2 - ocu da predjem igricu 100% :)

Moja ocena je 94-97. Sigurno ima nekoliko bagova, treba da cekamo koji patch... :trust:

kako mozes da ocenis igricu koju jos nemas ? :trust:

Ti si katastrofa! :d

gx-x je napisao(la):
kako mozes da ocenis igricu koju jos nemas ? :trust:

Pa, ima 16 godina, a deluje kao da je i još koja godina manje. :D
Slično kao jedan član koji je dosta matoriji, uglavnom provodi vreme u Games sobi, i verovatno je on onaj jedini koji je glasao sa najmanjom ocenom 10-20. :D

Glasao sam 91-93. Odlicna igra

P.S. notaxe, smaras za ocenu 100 :d

E dobro niste stavili ovo glasovanje :d pre nego sto je HL2 i izasao...

daj kickujte onog sto je stavio 10-20 :D

Ono igra zasluzuje najvecu ocenu.

OptiPlex je napisao(la):
Glasao sam 91-93. Odlicna igra

P.S. notaxe, smaras za ocenu 100 :d

Nisam pominjao imena. No, dobro, ako si se ti prepoznao, i želiš da igraš opisanu ulogu.....:D

hahaha :d ja sam glasao od 10-20 :d samo zato sto me igra podseca na film na pinku, u prevodu 10min loading, pa 5 minuta igranja, pa 10min loading....Vidim da nisam jedini koji je tako glasao :smoke: Do sada jos nisam video igru koja ima 3 zgrade i 2 ograde na ekranu i malo joj je 512mb rama...ali izgleda se mora staviti 1gb... Inace, da se ucitava 3 sekcije umesto jedne, dao bi joj ocenu 95%. Svidja mi se jako fizika u igri, a vidim da ni sami programeri nisu ostavili mogucnost da neko to ne primeti, 5 sati igranja nocas se svodilo na demonstraciju fizike. U pozitivnom smislu naravno. :wave:

notax je napisao(la):
Nisam pominjao imena. No, dobro, ako si se ti prepoznao, i želiš da igraš opisanu ulogu.....:D

Uopste ne vidim poentu tih glupih podj*bavanja kojima si izrazito sklon. Sad bih ja kao trebao da aludiram nesto u stilu "onaj koji se folira da zna nesto o zvucnicima a svi mu se smeju, koji se trpa ljudima u rasprave sa preterano uzdignutim nosem i koji koristi kantu od kompa ali zato ubedjuje ljude da ni 3000€ nije dovoljno za zvucnike, kome ati daje neuporedivo bolju sliku u divxu...". Naravno, na takvom detinjastom nivou mi ne pada na pamet da se raspravljam. I necu ti vise odgovarati.

@gx-x
Ne kapiram kako ti je toliki loading !? Mozda je nesto u vezi ostatka masine. Ja imam identicnu kolicinu memorije i igra sasvim posteno ide i nema bas neki ogroman loading time. On doduse nije mali ali svakako nije nesto sa cime se vec nisam sreo u drugim igrama i svakako nije u tolikoj meri nepodnosljiv. Kakav ti je ostatak masine ?

@ostali
Ne kapiram kako iko moze da glasa a da nije ni probao nesto ??? Ne shvatam. Ajde bar budite fer i suzdrzite se od glasanja :) Nema mnogo onih koji su je probali a da joj bas nikakvu manu nisu nasli.

@Opti: Aj mi posalji config koji koristis na mail. Mozda je nesto zbog toga jer ja konstantno imam svapovanje i neki rebuildin nodes (out of date)... konfiguracija je AMD 220x10 (2200mhz) 2x256mb (DC) Epox 8rda3i, ASUS fx5900xt, SB Live......(5970 markova u 3dmarku 2003)....

evo i ovde da kazem moje utiske. igra mi se svidja nevidjeno i sve izgleda mnoooooooooooogo dobro. detalji (ne mislim na garfiku) do kojih se islo su do sada nevidjeni. napominjem da igram na laptopu sa med-high setovanjima i igra radi savrseno dobro. mislim to je i za ocekivati obzirom da sam na njemu presao doom3, painkiller i farcry. ono sto mi malo smeta je sto postoji neka psiho-atmosfera u igri i ona je totalno implicitna sto je najcudnije. nekako sve izgleda isprano i psihodelicno i ovo je jedno od stvari zbog koje mi se farcry mnogo svidja-kolorit.

e da, meni dobro radi i nema (pre)dugih ucitavanja. mada dok igram iza svakog coska/vrata samo cekam da pocne loading :d

Poslednja izmena:
Igra je stvarno do j@j@ i zasluzila je
skromnih 99.9 poena :) :)

Ajme choveche, sto stalno popujesh ljudima... ako primetish da neki post sadrzhi nedozvoljene teme, obrishi ga i zdravo, bez komentara...

nije ti palo na pamet da meni posao nije da blejim na forumu i da pazim na drage mi usere koji nemaju ni trunke postovanja za tudje slobodno vreme?
Na bar 50 postova obrisanih dam i komentar, posto uvek ima i onih koji su nesto umislili ili su mentalno osakaceni za deo mozga koji prikuplja i obradjuje toliko komplikovanu informaciju o tome sta predstavlja nesto sto je nepozeljno na forumu. Ispasce kao da imam nesto lichno protiv toga. Nemam, je li, ali takva su pravila foruma, i ako toga moze da se pridrzava velika vecina, ne vidim razlog da se manjina iznova i iznova ponavlja nesto sto je vec odlucheno.

notax je napisao(la):
Pa, ima 16 godina, a deluje kao da je i još koja godina manje. :D
Slično kao jedan član koji je dosta matoriji, uglavnom provodi vreme u Games sobi, i verovatno je on onaj jedini koji je glasao sa najmanjom ocenom 10-20. :D

Imam 15, i glasao sam za 94-97, spameru :-devil-:

Izgleda da sam ja jedan od 7 ljudi na svetu koji jos uvek nisu probali HL2 !

Broz je napisao(la):
evo i ovde da kazem moje utiske. igra mi se svidja nevidjeno i sve izgleda mnoooooooooooogo dobro. detalji (ne mislim na garfiku) do kojih se islo su do sada nevidjeni. napominjem da igram na laptopu sa med-high setovanjima i igra radi savrseno dobro. mislim to je i za ocekivati obzirom da sam na njemu presao doom3, painkiller i farcry. ono sto mi malo smeta je sto postoji neka psiho-atmosfera u igri i ona je totalno implicitna sto je najcudnije. nekako sve izgleda isprano i psihodelicno i ovo je jedno od stvari zbog koje mi se farcry mnogo svidja-kolorit.
Uuuu, Broze. Trebalo bi da vidiš Vietkong pa da shvatiš šta su isprane boje. Ta igrica prosto zrači svom sumornošću ratovanja. Mada i ja volim Far Cry šarenilo, moram da priznam.

Vrh Dno