Ji 4Tze je napisao(la):'malo' rano? :d
gx-x je napisao(la):kako mozes da ocenis igricu koju jos nemas ? :trust:
gx-x je napisao(la):kako mozes da ocenis igricu koju jos nemas ? :trust:
OptiPlex je napisao(la):Glasao sam 91-93. Odlicna igra
P.S. notaxe, smaras za ocenu 100 :d
notax je napisao(la):Nisam pominjao imena. No, dobro, ako si se ti prepoznao, i želiš da igraš opisanu ulogu.....![]()
notax je napisao(la):Pa, ima 16 godina, a deluje kao da je i još koja godina manje.
Slično kao jedan član koji je dosta matoriji, uglavnom provodi vreme u Games sobi, i verovatno je on onaj jedini koji je glasao sa najmanjom ocenom 10-20.![]()
Uuuu, Broze. Trebalo bi da vidiš Vietkong pa da shvatiš šta su isprane boje. Ta igrica prosto zrači svom sumornošću ratovanja. Mada i ja volim Far Cry šarenilo, moram da priznam.Broz je napisao(la):evo i ovde da kazem moje utiske. igra mi se svidja nevidjeno i sve izgleda mnoooooooooooogo dobro. detalji (ne mislim na garfiku) do kojih se islo su do sada nevidjeni. napominjem da igram na laptopu sa med-high setovanjima i igra radi savrseno dobro. mislim to je i za ocekivati obzirom da sam na njemu presao doom3, painkiller i farcry. ono sto mi malo smeta je sto postoji neka psiho-atmosfera u igri i ona je totalno implicitna sto je najcudnije. nekako sve izgleda isprano i psihodelicno i ovo je jedno od stvari zbog koje mi se farcry mnogo svidja-kolorit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari