Šta je novo?

Oce li zaziveti

U signaturi mogu postojati linkovi za sajtove...cak dosta usera to ima, na kraju bilo bi glupo da se to zabrani. E sad, sta ti sajtovi reklamiraju, pa to je njihov problem.

uf meni se cak onaj ekonetov forum ni nesvidja mislim malo je hmm :(((((((ako sajt nije popularan nece biti ni forum ::):)
pozdrav

IronSERB je napisao(la):
uf meni se cak onaj ekonetov forum ni nesvidja mislim malo je hmm :(((((((ako sajt nije popularan nece biti ni forum ::):)
pozdrav

Znas sta odradi ti ovako nesto pa onda daj misljenje a nemoj da dajes misljenje ako ni ne znam kako je nesto radjeno i sa koliko truda kao prvo.
Drugo postavi ti ovako nesto i onda mi se javi dosta je bre vise lame misljenja i sto se mene tice neka mi na forum dolazi 10 ljudi ali onih koji ce postovati nesto normalno i ne idem na to da nahvatam sto vise ljudi.Ideja YU Counter-strike community-a je #1 u nasoj zemlji posto tako nesto ne postoji.A moglo je odavno da se izvede da smo imali domen.I da za ono sto si ti dao misljenje o ekonet-u mislim da si samo dokazao da si 100% lame,nemoj samo da dajete lame misljenja nego uradi nesto pa mi reci e vidis to se ovako radi a ne video si neke sajtove koje su radili "profesionalci" i sada to uporedjujes sa mojim forumom.+ mom sajtu ide i to da sam tek pre mesec dana poces da se bavim sa web dizajnom a imam sajt koje je bolji od 50% ( cak mozda i vise ) u YU.znaci ovo je samo + za mene posto sam u ovome tek mesec dana.
Eh pa zato batice ti sada vidi o cemu si ti pisao i malo razmisli a kada bi ja imao vremena sajt bi izgledao kao nikad sto do sada nisi video.
E tako prijatelju mislim da si me razumemo.

PS. Izvini sto sam se samo obracao tebi ali isto vazi i za ostale :)

p0z Born2Kill

Zombi je napisao(la):
Ja znam da je ovo neka vrsta reklame... ali bas me zanima...
dali nesto ovde fali:

http://www.jueko.co.yu/ekonet/forum/

Jes da si jedan od retkih koji ovde slusa techno ali moram biti iskren :) , kada veci i ambiciozniji projekti nisu uspeli ne vidim razloga kako bi se ovaj odrzao... svaka cast tebi Born2Kill-u forum je sasvim korektno uradjen, ali nisam neki optimista po pitanju nekakvog opstanka. Mislim moze on da opstane jos 1000 godina i da na njemu bude 50-ak korisnika, ali to nije to.

veruj mi amon ra da je ono sto mi je dovoljno i 50 korisnisnika a svi oni koji su tamo su moji ok ortaci moras priznati da je lepo da imas nesto svoje i samo tvoje ipak :)

boom

podrzavam boran 100%
samo tako nastavi faco
pozcheers

Born2Kill je napisao(la):
veruj mi amon ra da je ono sto mi je dovoljno i 50 korisnisnika a svi oni koji su tamo su moji ok ortaci moras priznati da je lepo da imas nesto svoje i samo tvoje ipak :)

boom

OK onda, ako ti je to zadovoljstvo. Kako li bi se tek osecao da jednog dana imas membera kao bench? :)

Nazad
Vrh Dno