Šta je novo?

Oce komshija da se zeni!!!

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Ovo je ozbiljno, doshao lik i kaze da hoce da se zeni i da mu nadjem neku na netu!!! E sada, jel moze neko da mi preporuchi (ili mozda ima iskustva :d) neke sajtove, shta, kako gde...
:::OVO JE OZBILJNO::

Alo ljudi, ja imam devojchicu i samo 20 godina :d poshto vidim da dolazi do zabune :d:d:d
Vama koji ste ozbiljno shvatili HVALA!
Planiram da mu odradim i jednu web stranu i bacim je na google i tako neke fore :) Hocu dobro da ga udomim - probacu i sa inostranstvom...Nashao sam neke sajtove ali sve neke moldavke, ruskinje, i neke ribe iz josh vecih zabiti nego mi :d
Nastavite sa predlozima ;)

Komšija drži najposećeniji sajt na tu temu, kod nas naravno: www.lovedelux.com

Genghis Khan je napisao(la):
Alo ljudi, ja imam devojchicu i samo 20 godina :d poshto vidim da dolazi do zabune :d:d:d

Ma ne moraš da se više foliraš (a ni manje :D) Sve smo videli... :laugh:

Ma sad kao komsija....ajde bre Genghis :)

Jooooooooooooooooj, kao niko ne zna za adrese a svi post-uju po par i vise : )))))))))))))))))))))))

e ostali sede i snebivaju se ;) - teli bi a ne smeju...

lm kada smo vec kod ovih raznih sajtova, jel zna neko kako se registrovati na www.adultfriendfinder.com ?

reci mi sta lik daje za miraz,nije problem da ubacim 2 pomorandze znate vec gde i da znate vec sta sakrijem :D :D :D :D

daj bre.... to je za debile (a ako je on normalna osoba nacice tamo samo neke bolesne tako da ce i on postati takav..)

a romantika? :D

Love Hunter je napisao(la):

Nestala sa pojavom kolor televizora :d

Genghis, srecno tebi i tvom komsiji u potrazi :party:

zeljkoBU je napisao(la):
reci mi sta lik daje za miraz,nije problem da ubacim 2 pomorandze znate vec gde i da znate vec sta sakrijem :D :D :D :D
Pa mlada nabavlja miraz (barem je tako nekad bilo) :bottle:

Batali net. Dovedi ga u Obrenovac, ima tu jedno selo zove se Grabovac. Da vidiš kako klinke od 18 godina skaču na "građane" :d ! Pre neki dan jedna pobegla od kuće, došla kod cigana gasterbajtera da je ženi :D . Ako mu je to mlado, naćemo mi prikladno, samo mu kaži da pozajmi Mečku od nekog, da vidiš kako se načičkaju na tarabu :D !

P.S. E, da: Mercedesa pozajmi od driver-a :D :D ...

Ma reci mu da uzme satelitski i wireless ili kable link i da batali zenidbu :)

dedamrsoje je napisao(la):
Pa mlada nabavlja miraz (barem je tako nekad bilo) :bottle:

od dede 13 ari placa..... :D

thunderchase je napisao(la):
Batali net. Dovedi ga u Obrenovac, ima tu jedno selo zove se Grabovac. Da vidiš kako klinke od 18 godina skaču na "građane" :d ! Pre neki dan jedna pobegla od kuće, došla kod cigana gasterbajtera da je ženi :D . Ako mu je to mlado, naćemo mi prikladno, samo mu kaži da pozajmi Mečku od nekog, da vidiš kako se načičkaju na tarabu :D !

Ja koliko sam kontao on hoce da pali odavde a nema uslova da ide pa da trazi! Zato hoce da nadje pa da ode :)

Auuu bre, pa nisu ni oni (one) tamo preko blesavi da ne znaju za te fore. Al, nikad se ne zna, nek proba. Možda se i ovajdi. :)

pa to se sredjuje, kosta 500e, opsta poznata stvar, samo moraces preko nekog drugog, ja ti ne mogu pomoci.

Tip: predpostavljam da mu najvise odgovara neka iz EU, Svedjanke su uvek raspolozene...

gx-x je napisao(la):
pa to se sredjuje, kosta 500e, opsta poznata stvar, samo moraces preko nekog drugog, ja ti ne mogu pomoci.

Tip: predpostavljam da mu najvise odgovara neka iz EU, Svedjanke su uvek raspolozene...

pre ce biti da je 5000e . da moze za 500e da se dobiju papiri svi bi leteli odavde... kako znam u nemackoj treba da si 3 godine u braku da dobijes papire to je malo previse da bi i za EU pasos da trpis neku debelu nemicu toliko dugo

Svedska: 3 (ili cak 2?) godine u (ne)bracnoj zajednici (dovoljno je da shatro zivite na istoj adresi, ali da ste prijavljeni kao "zajednica", sta god to znacilo) i dobijas stalni boravak. Posle idu peripetije oko drzavljanstva. Cena? Prava sitnica 10-12k evrica.

Kako Muja dobija SCG drzavljanstvo? Ozeni kineskinju :d tj. :(

zeljkoBU je napisao(la):
od dede 13 ari placa..... :D

Uuuu lave...:D

Ozbiljan predlog za naj off topic godine, ali posto je povezan usko sa racunarima zbog tako tih internet prezentacija :) neka je sa srecom i tebi i komsiji...

znaci od svih stvari koje sam cuo i video na netu...ovo je najludja...zamisli sutra sajt...neveste.co.yu...samo za neozenjene...pff...

jos gore mladozenje co.yu to bi bio kraj onda...

zamisli tu havariju...:)))))))

"cim kupis auto odma' se zenim"...buhahaha...blah...:)

thunderchase je napisao(la):

Znam i njega i nju, ma komedija, ona zivi u selu blizu moje babe. Ja sam se smejao dobrih nedelju dana kad su mi moji rekli za to!
Jos bolji je Drazevac, iz njega ribe navaljuju ko lude.

Nazad
Vrh Dno