Šta je novo?

OC prolink GF ti 200

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
705
Zanima me kolko se moze kloknuti Ge-force Ti 200, sa 128mb DDR-a, (kartica je prolink) i kolko se meni isplati da uzmem nesto tako (mislim na DDR memoriju, posto mi komp koristi obican SDRAM...)

BTW forum izgleda konano prestao da koi (da ne ureknem)

GF3 TI 200 sa 128MB se losije klokuje nego verzija sa 64Mb, a to koliko moze zavisi od kvaliteta procesora i memorije na samoj kartici, a i od toga da li imas dodatno hladjenje. Sto se tice memorije na ploci, manje vise nije bitno, ali je bitno da imas sto jaci procesor.

Anonymous je napisao(la):
Zanima me kolko se moze kloknuti Ge-force Ti 200, sa 128mb DDR-a, (kartica je prolink) i kolko se meni isplati da uzmem nesto tako (mislim na DDR memoriju, posto mi komp koristi obican SDRAM...)

BTW forum izgleda konano prestao da koi (da ne ureknem)

Klokuje se na nekih 220/500 (tako sam bar cuo od izvesnog testera doticne 😀 ), a kao sto ti Aca lepo kaze, nebitno je da li ti je sistem SDR ili DDR, vazno je samo sto jaci procesor... Ja imam 1G, pa mi opet graficka ne radi sa 100% mogucnosti... Mislim da joj treba nekih 1.3-1.4 Giga da bi se optimalno iskoristila.

Znam da nema veze sa ovim pitanjem, ali posto je neko pomenuo ovo u drugom, sada zatvorenom thread-u, moram da ga ispravim. Covek je rek'o da ASUS-ov ti200 ide na 220/500. Ipravka: 250/530.

gf3 ti 200 128 MB

moj primerak radi stabilno na 200/454 . kada se poveca klok memorije na 500 brljavi u 3d mark-u 2001 SE.

Re: gf3 ti 200 128 MB

frostonja je napisao(la):
moj primerak radi stabilno na 200/454 . kada se poveca klok memorije na 500 brljavi u 3d mark-u 2001 SE.

200/454? To si verovatno nesto lose napisao... Mozda si mislio 495?
Inace, mislim da je kod Prolinka granica za core nekih 220 (ali to je bas plafon), dok je za apsolutnu stabilnost negde na 200-210 MHz-a.

gf3ti 200 128MB

ploca chaintech 6bjm (440 BX, udma 33, agp 2x), 320 MB Ram-a ( cas 2), celeron 1Ghz ( 118x8.5) i klok je sada 200/ 460. Kada se poveca odmax u 3D Marku teksture se lome i saraju po ekranu

200/460 to je bezobrazno malo. Znaci da ni Gpu ni memorija nisu bas najsrecnije odabrani od strane proizvodjaca. 🙁

Running Man je napisao(la):
Znam da nema veze sa ovim pitanjem, ali posto je neko pomenuo ovo u drugom, sada zatvorenom thread-u, moram da ga ispravim. Covek je rek'o da ASUS-ov ti200 ide na 220/500. Ipravka: 250/530.

Taj Asus jel' sa 64Mb ili 128Mb?

Aca je napisao(la):
Taj Asus jel' sa 64Mb ili 128Mb?

Ne verujem da ASUS uopste ima model sa 128 MB u svojoj ponudi...

Re: gf3ti 200 128MB

ploca chaintech 6bjm (440 BX, udma 33, agp 2x), 320 MB Ram-a ( cas 2), celeron 1Ghz ( 118x8.5) i klok je sada 200/ 460. Kada se poveca odmax u 3D Marku teksture se lome i saraju po ekranu

U prethodnom postu si rekao da kad podignes memoriju na 500, onda brljaju teksture, pa sam pomislio da si greskom stavio 454 umesto 495. Nema veze, omakla ti se mala greska... Jedino ako nisi direktno sa 454 skocio na 500 MHz?!
Samo mi reci, tvoja karta, jel' ima 64 ili 128 MB? Po kloku, rekao bih 128...

gf3ti 200

kartica ima 128 MB, a sto se tice overclock-a stavio sam prvo na 500, pa posto je brljavio spustao sam po 10 Mhz do 460

Re: gf3ti 200

kartica ima 128 MB, a sto se tice overclock-a stavio sam prvo na 500, pa posto je brljavio spustao sam po 10 Mhz do 460

E jebi ga... posao si sa 500, u nadi da ce mozda i vise, a ustvari si se spustio na 460... 🙁
I jos jedno pitanje: sta si dobio sa tih 128 MB? Ovo je cisto retoricko pitanje... na koje svi znamo odgovor...

Re: Re: Homa...

intel je napisao(la):
da, da homer rula 😀, a sto se tice 128 MB, mislim da se ne dobija ama bash nishta.

Sudeci prema testu na firing squadu dobije se jos 1 fps u igri Commanche 4 u 1600*1200 🙂

Re: Homa...

Anonymous je napisao(la):

Yeah, ali Milhouse je bad-boy!😀
Ako imate neki predlog za signature (naravno, nesto iz Milhausovog repertoara), slobodno prosledite... Ali samo da nije: "Jimminy Jillikers, Radioactive-Man!" 😛 😛 😛
A za 128 MB... pa dobro bre, jesam li rekao da je to bilo samo retoricko pitanje? 😀

Re: Re: Re: Homa...

Mister No je napisao(la):
Sudeci prema testu na firing squadu dobije se jos 1 fps u igri Commanche 4 u 1600*1200 🙂

Jes taj frame je mnoogo bitan, ali ako u isto vreme dok se igras imas otvoreno jos sesnaestak prozora recimo u IE-u onda ces shvatiti cemu sluze 128Mb a uopste i memorija...

Re: Re: Re: Re: Homa...

dejandj je napisao(la):
Jes taj frame je mnoogo bitan, ali ako u isto vreme dok se igras imas otvoreno jos sesnaestak prozora recimo u IE-u onda ces shvatiti cemu sluze 128Mb a uopste i memorija...

A zasto bi se onda uopste igrao ? 🙂

Re: Re: Re: Re: Homa...

dejandj je napisao(la):

nisam jos nikog video da se igra, i surfuje po netu.

Re: Re: Re: Re: Re: Homa...

intel je napisao(la):
nisam jos nikog video da se igra, i surfuje po netu.

Izgleda da ipak ima i takvih... i to sa 16 otvorenih Explorera...

Re: Re: Re: Re: Re: Homa...

Mister No je napisao(la):
A zasto bi se onda uopste igrao ? 🙂

dobro pitanje moram reci, nego kazite mi-jel dovoljno jak procesor Celly na 1100 (mislim kloknuo bi ga malo...)

BTW kolko se on inace moze poterati?

ne rekoh da nije u pitanju Tulitan jezgro...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homa...

dejandj je napisao(la):
A sta da radis dok cekas da se onih sesnaest prozora downloaduju sa neta?

Znam neke koji (umesto igre) gledaju film ili TV...

pa to je josh i normalno...to i ja radim. ali igranje i surf?!?

Nazad
Vrh Dno