@Rosi Meni iskreno tih 15 min manje nista ne znaci, inace oc bi radio samo kada je na struji, kada je na bateriji samo da sto manje trosi, nisam ja bas toliko sishao sa planine pa da se przim na oc-ovani lap koji kosta 500e, zna se sta se budzi a sta ne, ovo je cisto da vidim sta sve moze da se izvuce iz njega.
@Charlie Braun Mozes na lapu da oc-ujes proc samo trebas da znas koji ti je clockgen, samim tim bi trebalo da ti se oc i ram posto sve mislim da mnozilac ne bi tebao da se menja, grafika je jako diskutabilna posto sao odredjeni modeli koji imaju potencijala tj "Lufta" za oc ostale ne vredi ali napominjem ovo je cisto egzibiconizam da vidim sta i kolko moze. Sto se igri tice, to je stvar ukusa, imas ljude koji se loze i najvece sr**je i to je iskreno receno njihova stvar, nekome se nesto svidja, nekome ne, postujem tudje ukuse i opredeljenja sve dok ne pocne "Brate o cemu ti pricas, bla bla bla, pa jer znas ti sta je ova igra za tu tvoji..." itd da ne spamujem
Ajde molim vas samo bez skretanja sa teme, ko ima da kaze nesto konkretno u vezi pitanja neka kaze. Pozzz:wave: