Šta je novo?

OC memorije vishe nego sto plocha porzava?

Znaci mrzne ti na bilo kojoj frekvenciji osim na 1200+?

Evo sada radi na 2.6 (288x9) mem je na 533. Radi sve perfektno.

Pa daj eto bilo kakav rez osim na 1200+ :D Nesto tu smrdi. Zasto ne bi memorija htela da radi na 700 i 1000.

To je to. Kada uzmes u obzir da se kod mene radi o high density 2gb modulima i nesto visem tRFC-u to je otprilike ta razlika. Nije mi jasno kako za 1400 imas onako slab protok.

Mozes li da zadrzis 533 za memoriju pa probaj da podignes fsb na 390 i okaci rez. Mozda ploca menja strap na 400...

Koje su vam verzije Everesta? Nije mi jasno kako dobijate ovako niske rezultate na 1066Mhz.:trust:

Pa mozes videti na slici. Rekao sam ti, okaci rez pa da imamo o cemu pricati. 'Ovako malo' je zbog opustenih sekundarnih latencija (ja na auto dobijem 7250, ali sam sa memsetom postavio kao kod njega) i fsb-a od 266mhz.

Pa mozes videti na slici. Rekao sam ti, okaci rez pa da imamo o cemu pricati. 'Ovako malo' je zbog opustenih sekundarnih latencija (ja na auto dobijem 7250, ali sam sa memsetom postavio kao kod njega) i fsb-a od 266mhz.
Koliko dobijas pri vecem FSBu? Tipa preko 400Mhz?

Problem kod zamrzavanja je bio to sto sam "sejvovo" memset.

Prilozi

• 6.jpg
    6.jpg
    324.2 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Fine latencije na 1080Mhz.:) Cek', ovo sve sa tracerima od 2GB? Koji napon? Nisam znao da su ovako raspolozeni za OC.

Ma ti neces da gledas slike :D To je 2x1GB, mozes videtu u cpu-z. Radi se o supertalent memoriji i ide na 1140 pri tim latencijama (d9gmh verovatno, prodao neki dan za 20e :d), dok ovi traceri idu isto toliko ali 5-5-5-15. Nema (jos uvek) 2gb modula koji idu ovako visoko pri cl4.

@presretach mnogo bolje, cini se da ipak memara ide dosta dobro. Na njoj nije micron verovatno jer ne bi mogao raditi pri tako malom naponu. Dok sam pratio stanje sa ddr2, u ocz-u si krajem 2007 prestali sa koristenjem microna na svojim modulima. Na njihovom forumu sam naisao na podatak da je bilo elpida koje rade na 1200mhz pri 1.8V :zgran: i da su vecinom na reaper 9200 i 9600 stickovima.

Ma ti neces da gledas slike :D To je 2x1GB, mozes videtu u cpu-z. Radi se o supertalent memoriji i ide na 1140 pri tim latencijama (d9gmh verovatno, prodao neki dan za 20e :d), dok ovi traceri idu isto toliko ali 5-5-5-15. Nema (jos uvek) 2gb modula koji idu ovako visoko pri cl4.
@presretach mnogo bolje, cini se da ipak memara ide dosta dobro. Na njoj nije micron verovatno jer ne bi mogao raditi pri tako malom naponu. Dok sam pratio stanje sa ddr2, u ocz-u si krajem 2007 prestali sa koristenjem microna na svojim modulima. Na njihovom forumu sam naisao na podatak da je bilo elpida koje rade na 1200mhz pri 1.8V :zgran: i da su vecinom na reaper 9200 i 9600 stickovima.
Heh, nisam gledao.:p Cudi me da nije bolji rez u everestu s obzirom na takt i cl4.
Nego traceri su obicni ili Red? Fin je to rez i za njih, s obzirom da nisu na nivou 1GB modula.
Koji napon za super talent a koji za tracere?
Sorry za mali off.:p

Ako je OCZ relativno skoro kupljen, nije micron sigurno.

Poslednja izmena:
2.35 za supertalent a 2.1 za tracere (black verzija ali novija, 800mhz [email protected] (stara verzija @2.2V, red isto tako rade na 2.0V), meni su ovi lepsi (sto ja volim ove zagrade :d previse koda definitivno))

2.35 za supertalent a 2.1 za tracere (black verzija ali novija, 800mhz [email protected] (stara verzija @2.2V, red isto tako rade na 2.0V), meni su ovi lepsi (sto ja volim ove zagrade :d previse koda definitivno))
Lepo si przio supertalente.:D Jel to bilo za svaki dan ili?:p
Znaci novi traceri nisu za bacanje. :) A smesno su jeftini.

Za svaki dan, naravno :d
Pa sta ja znam, preko bare su egal ili skuplji od red tracera. Ja sam ih kupio za 44e :p preko alternate.de. Cim sam narucio, sutradan ih nije bilo na stanju, a dan posle cena je bila 60e. Izgleda da im se potkrala greska ali zaboli me ,)

Poslednja izmena:
Za svaki dan, naravno :d
Pa sta ja znam, preko bare su egal ili skuplji od red tracera. Ja sam ih kupio za 44e :p preko alternate.de. Cim sam narucio, sutradan ih nije bilo na stanju, a dan posle cena je bila 60e. Izgleda da im se potkrala greska ali zaboli me ,)
Dobro je da su preziveli toliki napon.:D
Tu su negde sa cenom, mozda su crni malo skuplji.

Nazad
Vrh Dno