Koliko dobijas pri vecem FSBu? Tipa preko 400Mhz?Pa mozes videti na slici. Rekao sam ti, okaci rez pa da imamo o cemu pricati. 'Ovako malo' je zbog opustenih sekundarnih latencija (ja na auto dobijem 7250, ali sam sa memsetom postavio kao kod njega) i fsb-a od 266mhz.
Fine latencije na 1080Mhz.http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=141310&page=7
Post 157, to je bez ikakvog zatezanja, pl auto. Imas ispod dominatorov gde sa 600 fsb dobije 10000 read (doduse sa pl 11, no verovatno i ne moze nize za 600fsb). Tako da i 420+ fsb sa 1400 memorijom bi trebalo dati otprilike tako...
Fine latencije na 1080Mhz.Cek', ovo sve sa tracerima od 2GB? Koji napon? Nisam znao da su ovako raspolozeni za OC.
Heh, nisam gledao.Ma ti neces da gledas slikeTo je 2x1GB, mozes videtu u cpu-z. Radi se o supertalent memoriji i ide na 1140 pri tim latencijama (d9gmh verovatno, prodao neki dan za 20e :d), dok ovi traceri idu isto toliko ali 5-5-5-15. Nema (jos uvek) 2gb modula koji idu ovako visoko pri cl4.
@presretach mnogo bolje, cini se da ipak memara ide dosta dobro. Na njoj nije micron verovatno jer ne bi mogao raditi pri tako malom naponu. Dok sam pratio stanje sa ddr2, u ocz-u si krajem 2007 prestali sa koristenjem microna na svojim modulima. Na njihovom forumu sam naisao na podatak da je bilo elpida koje rade na 1200mhz pri 1.8V :zgran: i da su vecinom na reaper 9200 i 9600 stickovima.
Lepo si przio supertalente.2.35 za supertalent a 2.1 za tracere (black verzija ali novija, 800mhz [email protected] (stara verzija @2.2V, red isto tako rade na 2.0V), meni su ovi lepsi (sto ja volim ove zagrade :d previse koda definitivno))
Dobro je da su preziveli toliki napon.Za svaki dan, naravno :d
Pa sta ja znam, preko bare su egal ili skuplji od red tracera. Ja sam ih kupio za 44epreko alternate.de. Cim sam narucio, sutradan ih nije bilo na stanju, a dan posle cena je bila 60e. Izgleda da im se potkrala greska ali zaboli me ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari