R
Rizzen
Guest
Imam MSI 6337 i815 plocu, Cel 1000 (100mhz fsb) i kuler Titan ttc-d5tb. Do koje cifre bi mogao da ga clockujem
Rizzen je napisao(la):Imam MSI 6337 i815 plocu, Cel 1000 (100mhz fsb) i kuler Titan ttc-d5tb. Do koje cifre bi mogao da ga clockujem
Rizzen je napisao(la):Do koje cifre bi mogao da ga clockujem
drfedja je napisao(la):Ili da mu crkne hard disk , s' obzirom da je IDE podsistem veoma osetljiv na nenormalne PCI magistrale.
U vecini sluchajeva IDE sistem predstavlja problem.
silverglider je napisao(la):Uzmes Promise TX2 koji radi zvanicno do 66MHz na PCI-u i resis i taj problem 🙂
Broz je napisao(la):Kuler tu ne igra neku znacajnu ulogu nego sreca Ja sam moj drzao na 1333 na 1.8 ali sam skapirao da se nikakvo ubrzanje ne osea pa sam sada na 1150...
borab je napisao(la):Isti procesor, isti cooler samo na Asusu tusl2-c drzim ga na 1300Mhz na 1.8v,Sve radi ok.
quake3 sve high 800x600x16 92fps
Broz je napisao(la):Nije povratna sprega nego sinergetski efekat😉
Misko je napisao(la):Notax nemoj bolje da pisem sta radi Duron na DDR-u u povratnoj sprezi sa Ati LE-om 😀.................................. Imam oko 3500 u 2001 marku.
notax je napisao(la):Nemo' mi stajes na muku. Lako ti je da se zavitlavas, kada zivis u BG-u. Ako si voljan da mi jedno 2 meseca placas stanarinu, eve i mene na 3500, i 17"( 😀 ). 😀
Misko je napisao(la):Posrecilo ti se, eno Velja je valja za 150DM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari