Šta je novo?

OC Ati mobility HD2400 ?

dok

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
319
Mozda je bilo vec reci o tome ali ne mogu da nadjem interesuje me kojim programom se moze OC Ati mobility 2400 128mb DDR3 koji se nalazi u laptopu.Zadnji ati tool ne mogu da startujem jednostavni se ukoci,kako njega da pokrenem? Onaj ati tray tool mi izbaci plavi ekran dok sam nesto cackao oko gpu-a?I da li uopste mogu da se OC-kuju graficke u laptopovima?Ati tool je zgodan jer ima onu kocku gde mozes da vidis artefakte itd?

Mogu da se overclockuju ali nebi trebalo prvenstveno zbog baterije i zagrevanja...

A kako da proradi ati tool?

Ma interesuje me do koliko ide gpu i memorija posto je DDR3 A za to mi je najlaksi atitool jer u onoj kocki kad pocne da izbacuje artefakte odmah vidis limite.A grafica tera solidno igre naravno sve na low i medijum ali ne izgledaju lose valjda zbog monitora od 15,4 inca.Ipak le laptop u pitanju.

I meni je zanimljiva ta tematika, mada je pomalo i rizicno, imajuci u vidu zagrijavanje, posto ta grafulja i ovako sigurno vrela!

Pa zar stvarno ne postoji atitoool za ati graficke na laptopovima?Ne mogu da verujem ...

Nazad
Vrh Dno