Šta je novo?

Obuka profesionalaca

Sindrom

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2005
Poena
309
Postavio bih pitanje zasto ne postoji podforum posvecen temama o obuci profesionalaca u oblasti racunara?
Ako sam glup i nisam nasao a vec je postavljen , ja se izvinjavam. Ako nije postavljen ovaj podforum, voleo bih da znam zasto tj. da li postoji mogucnost da se otvori isti?:laugh::guitar::laugh::guitar::laugh::guitar::sceptic:

A kolko takvih tema na forumu ima da bi trebalo otvoriti novi podforum ?

Hehe, ja se sećam da je bilo postavljeno 2 teme na clubbingu (uključujući tu i ovu od pre par dana :D ).

I možda pre tri godine je bila još jedna ... toliko o tome

Ne razumem. Obuka profesionalca u oblasti racunara?! Ko jos moze ili zeli da obucava profesionalce, zar nisu sami dovoljno obuceni? :D

Nego, ako si mislio o obukama u raznim oblastima vezanim za racunare i sticanju iskustva da bi se neko mogao nazvati profesionalac. To je druga prica, ali opet preko foruma se ne postaje profesionalac. O kojim oblastima oblastima bi se uopste raspravljalo? Racunarske nauke, programiranje, elektronika. Za sve te oblasti postoje odgovarajuci fakulteti koji su samo polazna tacka, a ostalo je individualni rad 99% i 1% talenat.
Ovo sve spada u neku oblast edukacija, ali definitivno na ovom forumu ne treba novi podforum, jer na primer u podforumu softver ima deo vezan za programiranje, a u podforumu hardver se mogu smestiti sva pitanja vezana za elektroniku, itd.

Vrh Dno