Šta je novo?

Obrisana particija iz Windows-a to mogu samo ja :D

lemik

Cenjen
Učlanjen(a)
10.05.2009
Poena
169
Danas sam greskom kada sam hteo da obrisem neki hard omasio i uspeo sabe da iznenadim brisanjem sopstvene particijer i to nista manje nego 700 gb.
Prilikom koriscenja Windows-ovog programa za particionisanje (Disk Menagment) sam obrisao particiju, da li neko ima neki program sa kojim bi mogao da pokusam da je vratim u predhodno stanje (kao da je nisam obrisao)?
Trenutno radim skeniranje sa nekim Active Recovery Partition (sa Hirens Boot diska) da li bi trebao hard da nakacim na drugi komp pa da pokrenem ovaj program iz Win-a ili je ok i ovako?

Hvala na pomoci

Imam jos jedan problem, ali na drugom kompu. Hard Koji sam trebao da ocistim kompletno (da obrisem sve particije) sam zakacio na drugi komp i sad nema D particiju (u Computer-u i ne prikazuje ) ali u Disk Menagment postoji ali nema slovo kad probam da dodam slovo izadje sledeca poruka

ne znam za vracanje u predhodno stanje, ali sa file scavangerom ces vratiti sigurno sve podatke + sto ce struktura foldera da bude identicna, sto je jako bitno.

Danas sam greskom kada sam hteo da obrisem neki hard omasio i uspeo sabe da iznenadim brisanjem sopstvene particijer i to nista manje nego 700 gb.
Prilikom koriscenja Windows-ovog programa za particionisanje (Disk Menagment) sam obrisao particiju, da li neko ima neki program sa kojim bi mogao da pokusam da je vratim u predhodno stanje (kao da je nisam obrisao)?
Trenutno radim skeniranje sa nekim Active Recovery Partition (sa Hirens Boot diska) da li bi trebao hard da nakacim na drugi komp pa da pokrenem ovaj program iz Win-a ili je ok i ovako?

Hvala na pomoci

Hoces da kazes da si iz Windowsa obrisao Windows particiju?:sceptic:

Da li je particija bila primarna ili logicka na extended? Ako bi upisao nekoliko bajtova na pravo mesto na disku verovatno bi se sve vratilo na mesto. Nikako to ne radi sa windows disk managment jer ce on upisati i obrisati deo ntfs particije. Potrazi hirend boot cd. Tu ima dosta alata.

Nikolaus@ da to je bila D particija sto naravno je i moguce
yooyo@ koliko se secam windows 7 kreira primarnu particiju sam automatski. Evo skeniram sa Active Recovery Partition imas li predlog za jos neki alat?

Vracena particija i to iz Windows-a bez neke vece muke HVALA AUTORIMA Active Partition Recovery-a

Jel mi moze ko pomoci oko pitanja iz druge poruke, kako da vratim slovo particiji ili sta vec da uradim da bi postala vidljiva i da mogu da je koristim?

Vrh Dno