Šta je novo?

Oblivion - nove shotke!

Velicanstveno !!!

ijuuuuu...
ali samo na kartama sa PS3.0 ;)

ToxiC je napisao(la):
ijuuuuu...
ali samo na kartama sa PS3.0 ;)

Pa naravno !
Necu valjda ko Voodoo da budzim DX9 kartu kad bude stigao NWN 2 :d
Svakako da ce ova igra traziti novu graficku i ja to pozdravljam ! Ovakvo remek-delo je vredno takvog ulaganja.

Ovi nisu normalni, slabo igram igre u poslednje vreme ali u ovo cu da udjem bukvalno, kao onaj film kada neke likove usisa satelitska antena :d

Nekako mi sve osim onih shuma izgleda kao crtani film :)

Ali shume su... premocne...

ta igra ako ne izadje na 2 DVD-a, ja se vesam za vrat, tu sam naj tanji :d

Da samo sto su shotovi uzeti verovatno u 1600*1200 sa 1000AA i 12000 AF pa onda ocisceni itd itd. Isto kao doom3 shotke sto izgledaju opaaaako a u stvari na 1024*768 all high bez aa af izgleda daleko normalnije :)
Samo da igra bude dobra, to je najvaznije :).
I malo offtopic...mislim da ce za ovakvu grafiku vise znaciti 2gb rama nego prenabudzena graficka :) - cisto neko iskustvo steceno do sada :)

Da,zaista izgleda strava,ali izlazi tek 2006.

mozda cak i u avgustu 2005-te, sve ce se znati posle E3 sajma ;)

Dobro su se setili da ubace ovaj glow shto na konzolama ima vec godinama :D:D

...i ne vidi se kad se zamuti sve na tvu :smash:

driver je napisao(la):
Dobro su se setili da ubace ovaj glow ...
spam
kad smo kod tog glow-a, jeste igrali CSI:Miami (OK nemojte se smejati zbog zanra igre, ali je graficki jako dobro odradjena), e tu ima tog efekta, a i u seriji na TV-u :)

nece igra pre 2006

pa verovato ubacuju glow jer se igra radi i za konzole i znaju koliko se konzolashki gameri loze na tako jeftine fore ;)

btw ne moze se raci na osovu shotki da je igra sjajna.. ne moze ni sa siguroscu da se kaze da ce grafika biti sjajna..

Vrh Dno