Šta je novo?

Oblivion- molim za mali savet

• Začetnik teme Začetnik teme bakiba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bakiba

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
319
Igrao sam Oblivion pre nekoliko meseci. Posto mi je riknuo hard a nisam napravio image, sada mi new game gde je slajder po defaultu na sredini deluje isuvise lako. Znam da su kasnije protivnici sve bolji, zatvarao sam one kapije i ne znam dokle sam stigao...ali na samom pocetku igre sve je nekako puno dragog kamenja itd...Na koliko da namestim slajder (recimo 3/4) a da ne zapadnem u poziciju da ne mogu da predjem neku deonicu kasnije u igri? Znam da je glupo za merenje ali da li da ostavim po sredini, picim slajder na kraj ili da ga stavim izmedju ove dve opcije. Nisam pocetnik u igri pa mi se mozda sada cini laka ali eto buni me sto u svakom sanduku naletim na neki safir, novac-ponavljam se...Pozdrav

Interesantno pitanje na koje ti se teško može dati odgovor, pošto zavisi od stila igranja. Nekome je sa fajterom bez nekog jakog oružja jako teško, a ta deonica se sa nekim magom ili strelcem koji je brži od svih brzo počisti, i obrnuto. U svakom slučaju, možeš on-the-fly menjati težinu, pa ako zapadneš u problem uvek možeš smanjiti težinu na normal ili niže...

Stavi na tri cetvrtine slajder (naravno prema tezem) i neces se pokajati (dobro mozda jedino kad se budes lozio sa ogreovima 😉) i kad ti je tesko smanji tezinu pa posle vrati, ja npr tako igram a inache sam fajter-mag.

O.K. nisam ukonato da moze on the fly kao u mnogim igrama. Pozdrav

Nema frke 🙂 Nemoj samo zaboraviti da se prilikom prolaska pored nekog verskog objekta u centru Beograda pomoliš u čast Velike Devetorice, kao i da u brojnim ugostiteljskim objektima širom našeg grada nazdraviš u čast Uriela Septima!

LoL....to obavezno.Ima u skadarliji Altar of the Nine! 😀

Nazad
Vrh Dno