Šta je novo?

Oblivion Gates problem !

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Interesuje me koliko u igri ima ovih Oblivion kapija, posto koliko sam skapirao nove se stalno pojavljuju. Ja sam zatvorio samo onu prvu kod Kavatcha, mnogo je smoran nivo i atmosfera tako da ove druge nisam ni pokusavao da zatvorim. Sta ako ne budem ove kapije zatvara i hoce li one nastaviti da se pojevljuju, moram li odmah da ih zatvram ili to mogu kasnije u igri "kada mi dodje"? Unapred hvala.

Goxy je napisao(la):
Interesuje me koliko u igri ima ovih Oblivion kapija, posto koliko sam skapirao nove se stalno pojavljuju. Ja sam zatvorio samo onu prvu kod Kavatcha, mnogo je smoran nivo i atmosfera tako da ove druge nisam ni pokusavao da zatvorim. Sta ako ne budem ove kapije zatvara i hoce li one nastaviti da se pojevljuju, moram li odmah da ih zatvram ili to mogu kasnije u igri "kada mi dodje"? Unapred hvala.
Kapije ce se pojavljivati non-stop,ali ti nisi obavezan da zatvoris nijednu do questa Allies for Bruma,kada zatvaras kapije koje su se pojavile pored gradova da bi dobio vojnu pomoc za odbranu Brume,a i to mozes da preskocis ako mislis da mozes sam da pobijes brdo daedri i dremora koji ce ti iskociti iz kapija u Defence of Bruma questu,sacuvas Martinu zivot i ostane ti dovoljno snage da zatvoris u trci sa vremenom veliku kapiju ,)
Ipak ti preporucujem da dovedes svu raspolozivu pomoc i pozatvaras te kapije oko gradova.Ove random koje non stop iskacu samo iskuliraj.

Poslednja izmena:
Thank you, a big time

Hmmm... samo što u Wastes of Oblivion možeš naći mnogo dobre iteme, neke čak neophodne za pojedine kvestove... A da ne pominjemo kamenčić koji pokupiš prilikom zatvaranja svake kapije.

kakvo ludilo od igre :) aaaaa oblivion kapije otvorene bezmo u brda pecine ispod mora na drvo... e-e-e-eno ga heroj koji ce da nas spase!?... -a? kapije koje bre kapije ja sam ovde da uzivam u pogledu sa ukljuchenim HDR-om :p

argh :wall:

:d

ma nece ga meni praviti sigurno

Nazad
Vrh Dno