Šta je novo?

Object Dock i accuweather

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
Do skoro sam koristio stariji Object dock, a onda presao na najnoviju verziju. Uocio sam da weather docklet vise ne koristi podatke sa www.weather.com, vec sa http://www.accuweather.com/. Problem je u tome sto nikako ne mogu da nateram docklet da prikaze Nis valjano. Uvek pokazuje kako nije moguce da se nadju informacije. Unosio sam Nis; Nis, Serbia and montenegro; Nis, Serbia, nije palilo. Uneo sam kod (nisam siguran koliko tacno) i nista...
Jel uspeo neko da natera bilo koji program uopste da radi sa www.accuweather.com, i da prikazuje vreme tacno. Ja cu vec prilagoditi podesavanja. Ne vraca mi se na stariju verziju samo zbog toga, jer mi se ova verzija cini boljom 🙁 .

Ovo ti je kod za Niš
EUR|CS|YI003|NIS

Please enter a valid location... to kaze.

Ja na Visti u sidebaru imam baš accuweather gadget i radi bez problema.Kod za Niš sam skinuo direktno sa njihovog sajta, tako da je sigurno validan.Da li imaš opciju da upišeš ima grada i klikneš na search?

probaj SRXX0024

Ne razumem ovo bas najbolje, ni sa BG ne radi. Sto je najcudnije, nije uspelo cak ni sa Rimom, Londonom i New Yorkom. Do sada su upalili Berlin, Moskva i Pariz...

Izvinite na smetnji 🙂 .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno