T|T|A|\| je napisao(la):
Hteo sam samo da kazem da nisam ja bio onaj "lukar" nego sam se samo salio...inace sto bih se ponovo svadjao sa vama kad smo to vec prevazisli a mozete i sami da zakljucite da to nisam bio ja jer ne znam bas mnogo o hardwareu a kamoli o o/c grafickih kartica!
Izvinite
P.S. Molio bih moderatore da izbrisu ovaj thread za dan dva,jer sam hteo samo da objasnim ostalim ljudima sta se desilo a to nisam mogao da uradim jer je onaj Topic Close-ovan

!
Sami ce te videti da je Topic closeovan zbog nekog tamo hrvata,tako da bi bilo lepo u budocnosti da niko ne upada u tudje postove sa svadjom jer ce kasnije ti threadovi biti obriani ili closeovani a svi ce biti preusmereni na svadju tako da onaj covek koji je napisao thread ce umesto pomoci dobiti tudju prepirku! ;wawe
Hvala i Poz
Tvoj temperament i nivo kulture indukuju jedno zaista neprihvatljivo ponashanje, na shta si bio upozoren verovatno vishe desetina puta. Samo se pitam gde ti je obraz i otkud ti tolika drskost da se svaki put izvova registrujesh i nastavljash da trolujesh i spamujesh na jednom ovako finom mestu.
Ima u domacem cyber-prostoru toliko mesta gde mozzesh prazniti tu tvoju, kako vec da je nazovem, energiju. Zashto si se bash zalepio za ovaj forum? Poseti Drenik-ov forum. Ima tamo svega i svachega, chak i sobe o (kafanskoj)politici, muzici i sex-u, pa kad' pochne pljuvanje i vredjanje, uz sve moguce epitete, nikad kraja. Nikad' ne ostvarene pretnje i prazna hvalisanja su tamo specialitet, a josh niko ne moderishe ... ma milina jedna.
Poshto si toliko puta dobio "poslednju opomenu" i preshao granicu, nema ti mesta na ovom forumu. Ponajvishe zato shto si izneverio ukazano poverenje i dokazao da si nepopravljiv. Razumem da chovek moze da bude isprovociran pa da plane, ali ti bash imash kratak fitilj, a reakcije su ti krajnje neprimerene. To shto ti je neko rekao da si "prso" ti ne daje pravo da se onako vulgarno izrazzavash i da ga marshirash kao kera. Postoji neki nivo, znash? Nije se ni on tebi tako obratio. Postoji neshto shto se zove "mera", "stil", "ukus", "kultura", "nivo". Kada chovek ima te vrline, ili makar neku od njih, do ekscesa nikad' ne dolazi, ili je potrebno dosta prepucavanja da do njega dodje, a dotle bi vec neko od moderatora reagovao i zakljuchao thread.
Ti mozzesh da se stalno iznova registrujesh i trolujesh, a mi da te banujemo i tako dok nekome ne pukne neshto, pa ne preduzme ozbiljnije mere, a po svemu sudeci ce do toga i doci. Ako vec ne postoji neki zakon koji regulishe ovakve sluchajeve, onda bar Benchmark i ljudi oko njega imaju dovoljno poznanstava i uticaja u domaćim IT krugovima da se zashtite od maltretiranja. Da li verujesh da si toliko preterao da nas dovodish u iskushenje da zovnemo kolege iz Verata i zamolimo ih za jednu "uslugu"? ( U poverenju: forum belezzi IP adresu sa koje je poslat svaki post! )
Ajde nas sada sve obraduj pa nestani, ili se registruj i normalno uchestvuj u radu foruma, tako da niko ne primeti da je rech o Demageru, Devetaru Cokulicu, G*S*X*-u, i.t.d.