Šta je novo?

Objasnjenje za Win me

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Molim objasnjenje za Win me.Desava se da kada nista neradim na racunaru , a ukljucen je, posle izvesnog vremena 5 ili 10minuta
hard disk pocne cangrlja negde oko 2minuta.
Hard disk nije av, znaci da neradi termalnu rekalibraciju, disable je scheduler, disable je system restore...

Ako imas instaliran office proveri da nemas onaj njegov blentavi quicklaunch u startup-u. Ako imas ubij ga istog momenta!

Moguce da si instalirao FindFast iz Office -a. On indeksira s vremena na vreme dokumenta i zna da zauzme dosta MB u memoriji. Najverovatnije je to.
Pozdrav!!!

prva greshka je to shto si uopshte na tom OSu 🙂

driver je napisao(la):
prva greshka je to shto si uopshte na tom OSu 🙂

A shto?

Da nije sluchajno XP bolji!? FX
🙂

isto se i meni deshavalo to.
ME voli neshto da radi bezveze 🙂

reshenje, predji na NT 5.X

Me rula - meni se ne desava to sa diskom... Nikada...

ZeeGerman je napisao(la):
A shto?

Da nije sluchajno XP bolji!? FX
🙂

ne brate, XP je josh gori 🙂

win2k je jedino i pravo reshenje...
za neke stare igre (ne znam samo kome to treba), moze da stoji 98, bar zauzima malo mesta.......

byMaX je napisao(la):
Me rula - meni se ne desava to sa diskom... Nikada...
Ni meni! Naprotiv: to mi se desava sa XP-om! Ali retko.

9x?
:
Win ME rules/Win 98 SE sux

ctp;

Dajte ljudi, nemojte ponovo da pocnemo raspravku oko toga koji operativni sistem valja, a koji neFX

Ma kako ste samo iskopali ovaj topic iz januara?! 🙂

Stvarno, jos iz vremena kada sam bio na nesrecnom winme-u... Ja sam ubio ono iz Office-a i sredio win do gole koze, i zato mi je radio ok za razliku od drugih ljudi... Isto tako, ni XP ne pravi nikakvu frku.. Samo malo higijene ljudi... I izbacivanja nepotrebnih stvari..

Ma šta vi svi pričali i pljuvali po Prozorima 😀
Me je jedini windows koji guta drajvere bez problema, i za sada nikada nisam imao sa njim problem, i da kucnem u drvo valjda neću ni imati ...

P. Cineman

byMaX je napisao(la):
Stvarno, jos iz vremena kada sam bio na nesrecnom winme-u...
Sta batalio si WinME definitivno?
Ja sam mu Bogami ostao veran, XP na jednoj, on na drugoj... cheers

Miroslav je napisao(la):
pazi stvarno, pa ko cupa ove treadove 😀
Iako izgleda da sam ja prvi odgovorio posle ovog velikog vremensog jaza, nije tako! Kada sam usao u OS forum, ovaj tred je bio na prvoj stanici!!!
Znaci, neko je bio odgovorio na tred pre mene, inace ga ne bih ni video!
Da nije onda taj post iznad mog izbrisan by moderatori?? Ili se opet forum zaglupio pa je izbacio na prvu stranu ovaj oldtajmer... FX

Nazad
Vrh Dno