Pitanja koja su postavljena su pitanja koja zanimaju svakog pocetnika, na koja se ne mora odgovarati u romanima, nego u jednu-dve krace ili duze recenice ili uputis dalje, ako znas o cemu pricas, i ne, ne mozes naci sve odgovore na ovom forumu, ali vecinu da, i to posle puno citanja.
A ako bi se jednom odgovorilo, ubuduce samo uputis na taj post.
@rade
naravno da moze, prelistaj temu npr menjacnice, tu ima odgovora na sva pitanja. A to sto se dalje ne prica javno ima razlog u koji mozete, a i ne mora da verujete. A sam si sebi odgovorio na pitanje, ako neko nema da ti proda bitcoin bez provizije onda plati proviziju ako hoces sad i odmah ili cekaj da neko ponudi. Menjacnica ima puno pa odaberi gde je najmanja provizija.
Saznao sam ono sto mi treba, ali ne do detalja, i to nakon bas dosta potrosenog vremena, bespotrebno, jer ne mora biti tako.
Neka si i u pravu da ne treba javno pricati, odgovor bi onda bio, moguce je preko banke, isplati se, ali se vise ne pise javno o tome ovde, ako te zanima iskopaces vec sam.
To bi bilo posteno.
Najbolje ce objasniti neko ko je sve prosao i ima kompletnu sliku, ako nece ne mora, ali ovo sprdanje je besmisleno.