Šta je novo?

OBD uređaji za testiranje motornih vozila

Ja narucio Vgate iCar Pro 4.0, vidjecemo kad stigne. Usput kupio (lifetime) aplikaciju 'Car Scanner'. Kad ustekam u port, ne planiram skidati.

Da li ima neka solidna VW dijagnostika za oko 50e?

1000033672.jpg
Koje ste sve app probali i koja se pokazala najbolje za ELM327?

Vidim pisu da ELM327 treba kupovati samo orginal kao sto je Vgate kupio @Running , da li ima razlike u čitanju između njih i jeftinih kao sto pise u tekstu ispod ?

Da li ima razlike u brendiranih (carista, obdeleven...) ELM327 i generičkih u pogledu šta sve čitaju?

Da li ima nesto novije i bolje od ELM327?

Ja sam probao jedan jeftini (kopija valjda) adapter, ne cita mnogo podataka. Nestabilan, bagovit i spor u radu.

Ovaj Vgate ima auto sleep i wake opciju, vuce malu struju u standby-u tako da ga i ne planiram skidati.

Nije losa stvar da se nadje, ne smeta, ne primjeti se i ne trazi leba.

@frrka: ima razlike izmedju adaptera. Imao sam neki jeftin - koji je radio OK sa besplatnom verzijom CarScanner aplikacije. Kad sam kupio aplikaciju i pokušao da očitam sve parametre, počeo je da zeza, koči, glavi aplikaciju, itd... Onda sam kupio bolji adapter (sledeći preporuke sa CarScanner sajta) i sa njim sve radi bez problema.
Pozdrav

Nisam siguran da li je spominjano na temi, za Peugeot i Citroen vrlo lepo sa dijagnostikom od $5 radi aplikacija FAP. Ima značajno više parametara koji mogu da se prate u odnosu na npr. CarScanner i te druge generičke app. Na primer, zadati i ostvareni pritisci goriva, turbine, detalji o DPF-u (zapušenost, preostala količina aditiva, na koliko radi regeneracije u proseku, kad je odradio poslednju regeneraciju itd)

Plaća se ali se na 4PDA može naći verzija koja radi.

Razlika u prozvodjacima vezano za OBD.

Zato je po meni bolje tražiti specifične čitače grešaka.

Treba mi read only dijagnostika za relativno noviji Hyundai, 2021. Tucson. Ne zelim da cackam nista, samo da vidim da vidim sta komp izbacuje, ako ista izbacuje.

Za sada gledam kw808 i Thinkdiag. Da li je bitno koja verzija, koji vendor? Ima neko da preporuci Ali/KP link?

Da li neko zna da li može

Dijagnostika Obd KKl 409.1 vw​

da programira daljinac za auto.

Treba mi obd 2 nastavak obd 2, kabal produzni 15 cm.

Gde kupiti?

Probaj na KP.

• Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno